Kada je stariji čovjek preminuo, susjedi su pronašli stvari koje pripadaju njihovoj kćeri (2)

Djed je jako volio svoju 2-godišnju susjedu!

Kada je ovaj stariji čovjek preminuo, susjedi su pronašli nevjerojatne stvari u njegovoj torbi, a pripadaju njihovoj 2-godišnjoj kćerkici.

Ken Watson ostao je avanturističkog duha i u starijim godinama – od riskantnih vratolomija na vratima zrakoplova do skakanja s padobranom u 85-oj.

Prije nego je preminuo, ovaj je umirovljeni ronilac učinio vratolomiju koju nitko nije napravio do tada, a sve je začudilo kako je uspio držati ju tajnom.

Djed je uspio sakupiti predmete koji su “pripadali” njihovoj maloj kćeri

Ken je volio svoju 2-godišnju susjedu Cadi i brzo su se sprijateljili. Nakon pokopa, Owen Wilson se iznenadio kada mu je na vrata pokucala Kenova kći. Devedesetogodišnjak je nekako uspio tajno sakupiti predmete koji su očito „pripadali“ njegovoj maloj kćeri.

Foto: Facebook

Ken i Cadi bili su veći prijatelji nego li je to itko mogao znati. On je znao da će doći vrijeme kada ju neće više moći darivati za Božić. Stoga je odabrao i zapakirao 14 različitih božićnih darova kako bi Cadi svake godine, do navršenih 16, mogla za Božić otvoriti po jedan dar.

Otac Owen za BBC je rekao: „Nedavno je preminuo naš stariji susjed. Prije nekoliko trenutaka navratila je njegova kći sa velikom plastičnom vrećom u ruci. U vreći su bili svi Božićni darovi koje je kupio za našu kći za idućih trinaest godina.“

Owen i supruga Caroline nazvali su njezinu majku u Irsku i rekli joj kako ih je sve to dirnulo. Bilo je potpuno neočekivano i nitko nije znao koliko ih je dugo skupljao i što je planirao pred kraj svog života.

VIDI OVO: Djed je pozvao policiju zbog lopova, nisu mogli ignorirati ono što su zatekli u kući

Foto: Facebook

Iako je pravilo jedan dar svake godine, postojao je jedan problem. Na darovima nije pisala godina, ili kojim redoslijedom da ih se otvori. Poklon namijenjen 2-godišnjakinji bio bi drukčiji od poklona za 13-godišnjakinju!

Owen se nije mogao suzdržati pa je odmotao jedan poklon koji je bio knjiga. Mogao je razabrati da među poklonima ima drugih knjiga i tri ili četiri plišane igračke. No sadržaj drugih poklona za sada će ostati misterija.

Djevojčicu je poznavao od njezinog rođenja

Ken, koji je bio u kasnim 80-ima prije nego je preminuo, bio je susjed Owenu i Caroline u gradu Barry. Bili su susjedi samo dvije godine, a djevojčicu je poznavao od njezinog rođenja. Owen je rekao kako je Ken bio „dobra, dobra osoba“ a njegova djela svakako idu tome u prilog.

U vremenu kada neki ne znaju ni imena svojih susjeda, ili im ne prepoznaju ni lica na ulici, lijepo je znati da postoje ljudi poput Kena koji svojim postupcima svijet čine ljepšim.

Kenova je najbolja vratolomija zapravo bila nakon što je napustio svijet.