Starijim i nemoćnim osobama besplatno pili drva: Njihov osmijeh mi je najveća nagrada!

Ovo je treća godina zaredom da Krunoslav besplatno pili drva potrebitima, a najčešće su to, kaže on, stariji i nemoćni građani.

Krunoslav Fuček (36) iz Đurđevca odlučio je besplatno piliti drva starijim, nemoćnim i siromašnim građanima u krugu od 50 kilometara.

Neobičan oglas najprije je osvanuo na njegovom Facebook profilu, a kako bi pomogao što većem broju građana i u medijskim oglasnicima dao je svoju poruku, prenosi podravski.hr.

Ovo je treća godina zaredom da Krunoslav besplatno pili drva potrebitima, a najčešće su to, kaže on, stariji i nemoćni građani.

– Dobro je činiti dobro pa tako nastojim svaki slobodan trenutak koristiti za pomoć onima kojima je potrebna. Znam da ima dosta nemoćnih građana kojima uoči sezone grijanja treba prepiliti drva i tako je prije tri godine nastala ideja da im pomognem. U prosjeku u svojoj akciji godišnje prepilim oko 100 metara drva na 20-tak adresa diljem naše i susjednih županija – kaže Krunoslav Fuček.

I za odlazak do adrese gdje treba obaviti piljenje drva Krunoslav ne traži nikakvu naknadu, kao ni za benzin i ulje koje potroši njegova motorka.

– Za sve one koji stvarno trebaju pomoć, moja usluga potpuno je besplatna. Meni je najbolja nagrada kad nakon obavljenog posla vidim osmijeh i sreću građana kojima sam pomogao – priča Krunoslav.

Na svom zadatku dosad je najdalje bio u Križevcima koji su udaljeni oko 50 kilometara od Đurđevca. Još jednom poziva sve one kojima treba pomoć u piljenju drva da mu se jave.

– Mogu mi se obratiti svi koji znaju osobe u svom susjedstvu kojima treba pomoć u piljenju drva. Neka se nitko ne srami obratiti mi se, a svi zainteresirani mogu se javiti na broj mobitela 091 150 6274 – zaključio je Krunoslav Fuček.