NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričeStavila je namirnice na traku, a tada se nešto loše dogodilo

Stavila je namirnice na traku, a tada se nešto loše dogodilo

U redu pred blagajnom je stajala žena s troje djece. Stavila je namirnice na traku, ali kada je krenula platiti nešto se loše dogodilo. 

Nick Tate je mladi muškarac koji radi u Walmartu. Iznimno je popularan među kupcima i kolegama jer je uvijek jako dobro raspoložen i spreman pomoći. No, jednog je dana nadmašio sam sebe. 

U redu pred njegovom blagajnom je stajala žena s troje djece. Stavila je namirnice na traku, ali kada je krenula platiti nešto se loše dogodilo. 

Majka je izvadila karticu kako bi platila, ali kartica nije radila. Majka je objasnila da ima novu udomljenu djecu. Rick joj je rekao da je to u redu. No, iza nje se stvarao red, a kupci su bili vrlo uzrujani. 

Majka je pokušavala osposobiti karticu koja je bila namijenjena baš za udomljenu djecu, ali ništa. Kupci su počeli izvikivati riječi negodovanja. Nick je pogledao njezine namirnice te je uočio i formulu za bebu. 

Nick je rekao da će on pokriti trošak kupovine koji je bio oko 60 dolara. Majka mu je bila iznimno zahvalna. Ona je tada počela plakati i rekla da ništa ne može učiniti kako treba. On joj je rekao da to nije istina jer se odlično brine za udomljenu djecu. 

VIDI OVO: Ovaj je čovjek platio račune za struju za 36 obitelji

Majka mu je zahvalila i otišla kući sa svojom djecom. 

Tada je Nickov šef čuo što se dogodilo i došao je do Nicka. Čestitao mu je na njegovom dobrom djelu. Uskoro se vijest o njegovom dobrom djelu proširila te je nominiran za Pay It 4ward Award. Uskoro mu je uručeno 400 dolara za njegovo dobro djelo. Nick je bio jako radostan.

No, to nije jedno dobro djelo koje je učinio. 

Nick ujedno često putuje za Honduras i radi s djecom te vodi „misionarski nogomet“. Jasno je da ovaj mladić mijenja živote. 

Njegova je priča izašla i na YouTube gdje je mnoge inspirirala da čine što je i on učinio – dijele dobrotu i ljubav.