5 stvari koje muževi žele da njihove žene znaju

Postoje neke stvari koje muževi žele da njihove žene znaju, a u ovom članku otkrivamo one najčešće. 

Dobar je brak jedna od najtežih stvari koju treba izgrađivati i održavati, a ako se to ispravno učini, ono može biti veza koja čovjeka ispunjava i usrećuje.

Međutim, supružnici se ne slažu oko svega. Da bi se ovo izbjeglo, pastor Dave Willis na svom je blogu podijelio 5 stvari koje bi muževi željeli da o njima znaju njihove žene.

Prvo je otkriće o tome da su muževi očajni za poštovanjem svojih žena. „Kada muž osjeća da ga žena poštuje, tada je on i uvjeren da se može suprotstaviti cijelom svijetu. Kada osjeća da supruga ne vjeruje u njega, nosit će duboke i skrivene rane“, upozorio je Willis.

Rekao je ženama da, iako se njihovi muževi možda ne ponašaju tako da bi zaslužili poštovanje, da se ipak potrude i pokušaju u njima pronaći nešto što bi mogle hvaliti i poštovati.

VIDI OVO: 12 pravila za sretan brak

Nadalje, muževi žele da njihove žene pokažu istinski interes za stvari koje njih zanimaju. Istina je da mnogi muževi i žene imaju različite hobije. No, Willis tvrdi kako najsretniji parovi pronalaze prigode u kojima ta iskustva dijele zajedno.

„Možda vaš muž voli sport, dok ga vi mrzite. Možda ste i fan poput njega. Možda nećete biti veliki fan poput njega, no ako se potrudite naučiti pravila igre i neke činjenice o njegovom najdražem timu i igračima, on bi bio oduševljen te bi s vama oduševljeno razgovarao o tome“, preporučio je Willis.

Treće, Willis je rekao da sreća žena debelo ovisi o njima. Isto su tako i muževi nesretni kada su njihove žene nesretne.

„Kao žena, vi ste ‘termostat’ doma znali to ili ne“, rekao je. „Termostat određuje temperaturu u domu. Imate moć stvaranja tople i ugodne atmosfere bez stresa u vašem domu ALI isto tako imate moć stvaranja još lošije atmosfere u domu.“

Četvrto, muževima je važno da su im supruge dobre mame, no ne žele se osjećati kao jedno od djece. Isto tako ne vole kada žene više cijene svoje majčinstvo od uloge supruge. Biti roditeljem zahtjeva puno vremena i pažnje, no supružnici trebaju imati brak koji bi njihovoj djeci davao pozitivan primjer s kojim bi oni željeli ući u brak u budućnosti.

„Napravite vremena za svoga muža. Nemojte ga tretirati kao još jedno od djece ili kao smetnju. On bi to isto trebao činiti i za vas“, rekao je Willis.

Na kraju, muževi žele da ih se voli zbog toga kakvi jesu. Iako žena ima najbolje namjere da poboljša svog muža, to ne ispadne uvijek tako.

„U nastojanju da iz njega izvuče najbolje, ona će pokušati pronaći ‘unaprjeđenja’ u njemu. No, za njega je to znak da ga se ne prihvaća i ne voli zbog onog što jest,“ objašnjava Willis. „Dobro je nastojati iz svoga muža izvući ono najbolje, no činite to kroz ohrabrivanje, i stalno podsjećanje da ga volite kakav on zaista jest.“

NAJNOVIJE!