NaslovnicaŽivot7 stvari koje nikada ne biste trebali reći svojoj ženi

7 stvari koje nikada ne biste trebali reći svojoj ženi

Svi želimo blagoslovljen brak. Ove stvari nikada ne biste trebali reći svojoj ženi, jer ih neće dobro prihvatiti.

Brak je predivan odnos i nešto u čemu treba uživati. Ako pronađete pobožnog supružnika, doista ste pronašli blago. Ali nijedan odnos nije savršen i ponekad će vam suprug reći nešto što vam ide na živce.

Ovo je za muževe: popis stvari koje je bolje prešutjeti svojoj ženi.

7 stvari koje nikada ne biste trebali reći svojoj ženi

1. “Trebala si tražiti pomoć”

Žena želi muža koji će se brinuti za nju. Želi zaštitnika i da se osjeća sigurno. Zbog toga je lijepo kada suprug primijeti da bi joj trebala pomoć oko nečega i priskoči u pomoć. Ako ne uskočite kada bi voljela pomoć, suzdržite se od komentara da je to trebala tražiti. Zbog takvog komentara osjećat će se samom.

2. “Jednostavno se ne slažemo pa nemojmo o tome”

Nemojte se bojati razgovarati sa svojom ženom o osjetljivom pitanju samo zato što mislite da se nećete složiti. Iskoristite priliku da stvarno slušate jedno drugo i zbližite se kroz razlike.

3. “Zašto to radiš na taj način?”

Kada radimo na nečemu do čega nam je stalo ili u što ulažemo puno vremena, tražimo ohrabrenje i potvrdu. Izbjegavajte izjave koje dovode u pitanje njezinu sposobnost, jer to će je znatno obeshrabriti. U redu je dati kompliment i zatim ga pitati: “Jeste li ikada razmišljali o tome da probate ovo?” Ovakav pristup je ohrabruje.

4. “Meni izgleda isto”

Vaša žena ima novu frizuru, vježba kako bi izgubila nekoliko kilograma ili isprobava nove stvari. Želi znati da primjećujete i mogla bi vas pitati “kako izgledam”. Opišite kako vam se sviđa novi izgled ili cijenite trud koji je uložila.

PROČITAJTE: 10 stvari koje izluđuju vašeg muža (mrzi ih kada ih činite)

5. “Što si radila cijeli dan?”

Ovo je veliko NE! Neke žene ostaju kod kuće kako bi se brinule o djeci dok muž ide na posao ili možda radi od kuće. Nikada ne pitajte svoju ženu što je radila cijeli dan. Možda kuća nije savršena ili večera malo kasni, ali svakoj ženi koja ostaje kod kuće i brine se za djecu i dom nije dosadno.

6. “Učinit ću to kasnije”

Možda vaša žena traži pomoć u kući ili da odete u trgovinu. Odgovarate s “učinit ću to kasnije”, ali zaboravite ili učinite to nekoliko dana kasnije. Evo dogovora: ako to kažete, budite osoba koja će to učiniti u razumnom vremenskom roku.

7. “Ne sjećam se da sam to rekao”

Kada se prisjećate nekih detalja, pazite kako se nosite s ovim razgovorom ili bi se on brzo mogao pretvoriti u svađu. Ako se ne osjećate sigurni u svoje pamćenje, pokušajte nešto drugačije poput “onako kako ih ja pamtim …” i pristupite tome iz neutralne perspektive.

Pretplati se
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare