Suprug prije smrti ostavio oproštajno pismo supruzi: Njegove riječi su je slomile

Suprug je prije svoje smrti ostavio predivno oproštajno pismo svojoj supruzi. Dva tjedna se jako trudio kako ne bi bio stavljen na respirator.

Brak. O njemu sanjamo kada smo mladi, a kada odrastemo sanjamo o tome da ćemo ostarjeti s tom jednom posebnom osobom. No, što ako ta osoba ranije premine?

Kada je Billy Loredo dobio COVID-19 sa samo 45 godina, on nije mislio samo na sebe. Mislio je i na svoju suprugu. Iako njegova supruga, Sonya Kypuros, nije mogla biti pokraj njega tijekom njegovog boravka u bolnici, on je svaki dan mislio na nju. 

Njegovo oproštajno pismo slama srce

Njegov posljednji e-mail supruzi, napisan kao oproštajno pismo, slama srce. Napisao je: „Ti si najvažnija osoba u mom životi i nedostaješ mi svaki dan. Znam da nisam uvijek savršen muškarac kakav želim biti, ali se trudim. Ako ovo preživim, obećavam da ću biti bolji muškarac, u Bogu, u životu i u braku. Ti su uvijek zaslužila najbolje i ako dobijem drugu priliku bit ću takav za tebe.“ 

Sonya se počela pitati zna li on nešto što ona ne zna. Pitala se zna li on da će uskoro preći u nebo. 

Pismo je završio ovom rečenicom: „Imali smo svoje vrijeme i bilo je predivno. Volim te i jako mi nedostaješ. Nastavit ću se boriti. Voli te, Billy.“ 

Nedugo nakon toga mu se stanje pogoršalo te je intubiran. 

„Dva tjedna se jako trudio kako ne bi bio stavljen na respirator“, rekla je Sonya dodajući da ona nije mogla biti osobno u bolnici kada je stavljen na respirator, ali je sve pratila video-pozivom. 

VIDI OVO: 27-godišnjakinja napisala ”poruku prije smrti” koju svi trebaju pročitati

Htio je da ima predivan život bez njega

Sonya je ujedno podijelila da je njezin suprug htio da ona ima predivan život i bez njega. Podijelila je i njegove riječi: 

„Ako ne preživim želim da znaš da sam živio sretan i predivan život s tobom i da to ne bih mijenjao ni za kakvo blago ovoga svijeta. Ujedno želim da budeš sretna i da nastaviš živjeti svoj život bez mene i bez žaljenja.“ 

Sonyi se sigurno slamalo srce dok je čitala to pismo, a u isto vrijeme je bila utješena znajući da se njezin suprug sprema na sastanak s Isusom. Utješila se znajući da Bog ima veću svrhu za njezinog supruga – njegova smrt bit će svjedočanstvo koliko je važno raditi na sprječavanju širenja COVID-19. 

„Tako dakle i vi: sad ste u žalosti, no ja ću vas opet vidjeti; i srce će vam se radovati i radosti vaše nitko vam oteti neće“ (Ivan 16,22).