Supruga je preminula par mjeseci nakon vjenčanja. 2 godine kasnije otkriće policajca je iznenadilo muža

Mlada supruga je preminula samo nekoliko mjeseci nakon vjenčanja. Dvije godine kasnije otkriće policajca je iznenadilo njezinog shrvanog muža.

Dave i Erica nisu mogli dočekati svoje vjenčanje i početak zajedničkog života. Međutim, Erica je samo nekoliko dana prije svog vjenčanja dobila tragičnu dijagnozu rijetkog i agresivnog oblika limfoma.

Par je ipak odlučio vjenčati se i uživali su u vremenu skupa. No, nažalost, Erica je iduće godine preminula, te ostavila Davea kao udovca.

Iako nisu proveli mnogo vremena skupa, iskoristili su vrijeme koje su imali, a Dave je njegovao fotografije koje je uslikao, njih više od 300, koje je pohranio na Ericinu kameru.

Godinu dana kasnije, međutim, lopovi su upali u Daveov dom, ukrali su nakit, elektroničke uređaje i, što je najgore, Ericinu kameru.

“To jednostavno nije bilo pravedno zbog svega što smo prošli. Izgubiti i to, bilo je kao da me netko udario u stomak”, rekao je. Nije mislio da će ikada više vidjeti te slike.

VIDI OVO: Njezin suprug je tragično preminuo – 2 godine kasnije, supruga je dobila misteriozan buket ruža na poslu

Još je jedna godina prošla i tada se dogodilo nešto što je Davea ostavilo zatečenim.

Policija je istraživala nevezanu pljačku i pronašla račune za nekoliko predmeta koji su bili prodani u lokalnu zalagaonicu. Kada su se pojavili u zalagaonici, našli su i kameru među stvarima, i iako nije bilo kontaktnih podataka na njoj, nakon prelistavanja slika među kojima su bile i slike vjenčanja i sprovoda, značile su da kamera nekome puno znači, te su odlučili vratiti kameru vlasniku.

Kako su prolazili kroz fotografije, primijetili su poznati zid i stablo iz jedne slike, te su se odvezli u susjedstvo za koje su mislili da je u slici. Tada su vidjeli Davea i prepoznali ga sa slika.

Kada je policija prvi puta rekla Daveu da je pronašla kameru, on im nije vjerovao. No, kada je vidio njezin karakterističan remen, kojeg je Erica napravila, znao je da je to njezina kamera.

Koliko god ta sjećanja bila bolna, Dave je zahvalan što kameru ima ponovno u posjedu, te da ponovno može proživjeti kratke, no lijepe trenutke koje je imao sa svojom mladom nevjestom.