NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričeSusjed ga je zamolio da pridrži bebu, a otac je otkrio pravu...

Susjed ga je zamolio da pridrži bebu, a otac je otkrio pravu istinu o fotografiji

Susjed ga je zamolio da pridrži bebu, a otac je otkrio pravu istinu o popularnoj fotografiji koja je u samo nekoliko dana skupila preko 367 000 ‘lajkova’ i 122 000 dijeljenja.

U vremenu u kojem se čini kako je sve manje dobrote, ipak se pronađu nada i ljubav. Jedan je takav slučaj s čovjekom imena Cody Shugart i njegovim susjedom od djetinjstva, gospodinom Chipom.

Otkako je Cody dijete, znao je da želi biti otac. Ali nije imao pravu očinsku figuru, pa se životna uloga oca činila kao teška zadaća. Tada je prste upleo gospodin Chip…

Foto: Facebook

Cody je šutio o svojoj vezi sa gosp. Chipom dugi niz godina, sve dok nije na internetu objavio fotografiju Chipa i svojeg djeteta, a ona je ubrzo postala viralno popularna. Umjesto da prešuti i pusti da sve prođe, Cody je odlučio progovoriti o tome zašto je fotografija jako bitna.

„Jako puno ljudi je reklo da im se fotografija sviđa, pa sam htio uzeti minutu vremena i ispričati priču o njoj.

Milton West bio je moj susjed od djetinjstva. Poznavao sam ga kao gosp. Chip. Radio je u kemijskoj tvrtki DOW. Od moje druge godine, uvijek mi je bio podrška.

Uvijek mi je bilo teško odrastati bez oca, ali dobri me Gospodin okružio s velikim ljudima. Gospodin Chip bio je jedan od njih.

Foto: Facebook

On je stalno govorio o vrijednosti obrazovanja, naučio me kako da uređujem dvorište. Naučio me da ljude gledam po njihovoj osobnosti, a ne izgledu. Naučio me da svoju mamu poštujem kao sveticu, i još mnoge druge životne lekcije. On je dao velik doprinos tome da postanem dobar sin, muškarac, i otac.

Vječno sam zahvalan što ga je Bog postavio u moj život.

Prošlog svibnja supruga i ja dobili smo dječačića po imenu Bob Wayne Shugart. Kada su ga vidjeli gosp. Chip i njegova žena Shirley, odmah su ga zavoljeli. Ponekad ga čuvaju a mi ih posjećujemo kada god možemo. Zadnji put kada smo bili kod njih gosp. Chip je rekao da želi da ga zovu „Pop“ („dida“). Kaže da su to njegovi unuci.

Zato smo morali izmisliti i naziv za njegovu ženu, i odluči smo se na „Lolli“!

Kada idemo kod njih, malom Bobu Waynu kažemo da idemo vidjeti Lolli i Pop („lizalica“)! Zahvalan sam što će Lolli i Pop biti dio života mog sina. Ako bude učio od gosp. Chipa kao što sam ja, postat će sjajan sin, muškarac i otac.

Svakog dana čitam nešto loše i kako su rasni odnosi gori nego ikada. Ne slažem se s tim, i nadam se da će ovo donijeti pozitivnu poruku mnogim ljudima. Ovo je samo jedna priča iz grada Victoria u Teksasu. Siguran sam da postoje milijune sličnih priča diljem SAD-a.“

U današnje vrijeme lako je izgubiti se u negativnim primjerima, ali Codyjeva je fotografija dokaz da, dokle god smo dobri ljudi, možemo se međusobno slagati. Nadamo se da će Lolli i Pop biti dugo vremena uz malog Boba Wayna, i da će od njih učiti kao što je učio njegov otac.

Foto: Facebook

Čim je Cody ovu fotografiju objavio na internetu, postala je strašno popularna u državi. U samo nekoliko dana skupila je preko 367 000 ‘lajkova’ i 122 000 dijeljenja. Čini se da svi priželjkuju ljudsku bliskost, bez obzira na porijeklo, stavove ili vjerovanja!