Svaki dan piše poruke ohrabrenja svojoj kćeri: Rastopit ćete se kada ih pročitate

Chris je smatrao da je iznevjerio svoju obitelj. Želio je da mala Addison zna da uvijek može računati na njega. Tražio je način da kćeri pokaže koliko mu je važna i smislio je poruke ohrabrenja!

Ova lijepa priča traje već nekoliko godina. Chris Yandle jako voli svoju kćer, no teške životne situacije spriječile su ga da joj to doista pokaže. Zbog gubitka posla i naknadnih selidbi (u pet godina obitelj je četiri puta mijenjala prebivalište), Chris nije mogao posvetiti dovoljno pažnje svojoj kćeri Addison.

On i supruga Ashley primijetili su, zbog vlastitih iskustava u mladosti, da njihova kći pokazuje znakove maltretiranja. Znao je da je promjena škole, a time i okoline, može biti teško iskustvo za njegovu kćer.

Osmislio je način da pokaže kćeri koliko mu je važna

Chris je smatrao da je iznevjerio svoju obitelj. Želio je da Addison zna da uvijek može računati na njega. Tražio je način da kćeri pokaže koliko mu je važna. I smislio je … male, slatke bilješke, s kratkim, mudrim mislima, ravno iz očeva srca oca u srce njegove kćeri. Počeo ih je pisati 2017., svako jutro prije nego što je Addison krenula u školu, i stavio bi ih u kutiju za ručak ili ruksak.

Na ovaj je način nije htio samo podržati svoju kćer u novoj školi, već i probiti stereotip da očevi ne pokazuju emocije.

VIDI OVO: Tata se svaki dan borio za svoje kćerke da mogu ići u školu – ali im nije htio priznati što radi

Ove kratke rečenice ponekad su riječi utjehe, poput ove: “Nakon svake kiše izlazi duga; uvijek će sunce izaći”; ponekad je to samo savjet: “Budi fina. Svi koje sretneš vode bitku za koju ne znaš “; ponekad su to riječi kojima Chris želi izgraditi samopouzdanje i samopoštovanje u Addison: “Budi svoja. Donijela si svijetu nešto predivno, čega još nije bilo.”

Očeva nježna ljubav

Danas Addison ima nekoliko stotina kartica! Prije tri godine objavljena je i knjiga s ovim jedinstvenim očevim rečenicama, a Chris ih dijeli i na Instagramu, YouTubeu i Facebooku.

Očeva nježna ljubav
Foto: Instagram/Chris Yandle

I premda njegova kći više nije djevojčica, tata joj nastavlja pisati ova mala “ljubavna pisma”. To je lijepa navika i lijep izraz očinske, nježne ljubavi.