Svekrva je krivom blizancu dala injekciju, a mama je odlučila nešto poduzeti

Svekrva je jednom prilikom, dok je čuvala unuke, krivom blizancu dala injekciju. Kako bi ih mogla prepoznati, mama je odlučila nešto poduzeti. 

Mama je otkrila da je tetovirala jednog od svojih sinova blizanca kako bi ga mogla razlikovati od njegovog brata.

31-godišnjakinja je objasnila da su ona i njezin suprug pet godina pokušavali dobiti dijete te su napokon dobili jednojajčane blizance Adama i Jacka.

Jedan od blizanaca zbog zdravstvenog stanja mora primati injekciju

No, objasnila je kako Jack zbog svog zdravstvenog stanja mora jednom tjedno primiti injekciju, a kada odraste će morati piti tablete.

Kad se mama vratila na posao, njezina svekrva je preuzela brigu o dječacima. Sve je bilo u redu dok svekrva jednog dana nije dala injekciju pogrešnom djetetu.

“Odmah je primijetila svoju pogrešku, nazvala je hitnu pomoć i prebačeni su u bolnicu”, prisjetila se mama.

VIDI OVO: Majka je ostavila bebu sa svekrvom, prizor ju je zgrozio

Svekrva je bila izvan sebe

Na kraju su obojica dječaka bili dobro jer je, kako ova mama kaže, riječ o “lijeku koji sporo djeluje i koji bi mu u najgorem slučaju za nekoliko dana izazvao proljev”. No, svekrva je bila izvan sebe. Nakon toga je odbila čuvati djecu i dječaci su upisani u vrtić.

Na kraju je i odgajateljica u vrtiću izrazila zabrinutost da će pomiješati dječake pa su roditelji razgovarali s liječnicima koji su predložili da jednog dječaka tetoviraju kako bi izbjegli zabunu i ponovno krivo davanje lijeka.

Liječnik je preporučio medicinsku tetovažu

“Liječnik je preporučio medicinsku tetovažu. Objasnio mi je da bi im tetovirali pjegicu, ne veću od kraja gumice na olovci, na površini kože koja se lako vidi”, objasnila je mama.

Roditelji su odlučili poslušati liječnikov savjet te su dječaku tetovirali smeđu pjegicu i to na ušnoj resici. Postupak je trajao pola sata, a njihov sin nije ništa ni osjetio. No kada je svekrva to saznala, izbezumila se, prenosi Index.

“Pokušala sam objasniti, ali ona je bila izbezumljena pa sam obojicu stavila na pod i rekla joj da podigne Jacka i pronađe tetovažu. Podigla je Adama. Pa sam joj pružila Jacka i ni nakon 20 minuta nije uspjela pronaći tetovažu”, prisjetila se mama.

Štoviše, kada je shvatila da je riječ o pjegici, i dalje nije odustajala od ideje da su ovi roditelji pretjerali tetovirajući dijete i “mijenjajući njegovo tijelo”.

VIDI OVO: BOG IMA PLAN ZA VAŠ ODNOS: 4 stvari koje snaha i svekrva trebaju imati na umu

Mnogi se ne slažu s majčinom odlukom

Iako i sama vjeruje da je napravila ispravnu stvar i poduzela potrebne mjere opreza, i dalje postoje oni koji se ne slažu s njezinom odlukom.

No, njezina objava na Redditu je prikupila više od 2000 komentara, a jedna osoba je rekla: “Gotovo je nehotice ubila vaše dijete i bijesna je zbog male neinvazivne tetovaže. Niste mu tetovirali orla na cijelim leđima.”

“Radije bih svom djetetu preko cijelog tijela tetovirao dinosaura nego riskirao da mu netko da pogrešan lijek”, složio se drugi.

“Mislim da je čula riječ ‘tetovaža’ i uzrujala se. Kako se previše prepustila uzrujanosti, bilo joj je teško priznati da je pogriješila kad je shvatila da pretjeruje”, istaknuo je treći komentator na Redditu.