Svu svoju brigu bacite na Njega, jer se On brine za vas

“Svu svoju brigu bacite na njega, jer se on brine za vas” (1 Petrova 5,7). Pouzdajmo se u Božju veliku ljubav i brigu za nas.

Gospodin jednako kaže bogatima i siromašnima: “Ne strahujte za svoj svjetovni imetak. Dajte mi kvalitetno vrijeme i vjerujte mi. Ja ću se pobrinuti za sve vaše buduće potrebe i namiriti sve prijeko potrebno što trebate da preživite.”

Ovo je jedna lekcija koju svaki vjernik mora naučiti i provoditi.

U ovom trenutku, svjetski se događaji zbivaju tako brzo da se nitko ne može nositi s njima. Nasilje je svugdje oko nas i moralne barijere su se srušile. Posljedice sadašnjih događaja su tako duboke i zamršene da ih nije moguće sagledati.

Naša vjera je usidrena na ovome: naš nebeski Otac nas poznaje – on zna točno što trebamo i kad trebamo – i sama činjenica da on zna dovoljan je dokaz da smo pod njegovom skrbi. On uživa u nama i mi smo ugniježđeni u njegovu krilu, sigurni i čili.

VIDI OVO: Bog brine za vas: Kratka molitva protiv zabrinutosti

Daniel je rekao o Gospodinu:

“On zna što je u tminama i svjetlost prebiva u njega” (Daniel 2,22).

Bog zna sve o tamnim danima pred nama i zna da čak i ta tama ne može zamračiti njegovo lice od nas.

Doista, naš jasan put kroz teška vremena naći će se jedino u pouzdanju u Gospodina. On nas danas poziva da imamo jednostavno, djetinje pouzdanje u njegovu vjernost.

Svi držimo oči na Isusu! Pouzdajmo se u njegovu veliku ljubav i brigu za nas: “Svu svoju brigu bacite na njega, jer se on brine za vas” (1. Petrova 5,7).

Autor: David Wilkerson

NAJNOVIJE!