Tata je saznao da njegov sin ismijava dječaka iz razreda

Jedan tata je saznao da njegov sin ismijava dječaka iz razreda te je postao viralni hit na TikToku nakon što je objavio video o tome.

Odlučio je razgovarati s njim, a umjesto da ga natjera da mu se ispriča, napravio je nešto bolje.

U snimci koja je u vrlo kratkom vremenu postala viralna, Patrick Forseth otkrio je kako je u mailu učiteljice dobio informaciju da njegov 9-godišnji sin Lincoln ismijava jednog dječaka iz razreda.

Samohrani otac se dosjetio zanimljive ideje

Umjesto da ga natjera da mu se ispriča, ovaj samohrani otac dosjetio se nešto drugačije ideje. Nakon što su razgovarali o tome što se dogodilo, rekao je sinu da sam smisli kako će ispraviti stvari između sebe i svog prijatelja.

”Nisam tražio od njega da mu se ispriča, već sam objasnio kako još ima vremena ispraviti pogrešku koju je napravio. Ne možemo vratiti vrijeme, ali uvijek možemo pokušati ispraviti stvari”, objasnio je u videu koji ima preko 800 tisuća pregleda.

@thehalfdeaddad

Replying to @sunshinyday1227 And then it’s my kid 🤦‍♂️😡 #endbullyingnow #talktoyourkidsmore #dadlifebestlife #singledadsover40 #teachyourchildren #ReadySetLift

♬ Get You The Moon – Kina

Njegov sin napravio je upravo to. U školi je razgovarao s dječakom kojeg je povrijedio i pitao ga što voli, na što mu je dječak odgovorio da najviše voli Pokemone. Lincoln je imao dvije zlatne Pokemon karte koje mu je zatim odlučio pokloniti.

Gesta se svidjela dječaku

Njegova se gesta svidjela dječaku, koji ga je od sreće čak i zagrlio. Kako je objasnio tata, bilo kakvo inzistiranje na neiskrenoj isprici ne bi popravilo situaciju.

”Samo iskren razgovor daje rezultate. Tako učimo svoju djecu kako riješiti problem i ispraviti stvari kada pogriješimo”, dodao je tata Patrick, čija je ideja oduševila komentatore na društvenim mrežama.

”Odlična ideja, drugi roditelji vjerojatno bi vikali na dijete ili ga tjerali da se ispriča iako možda nije ni svjesno zašto se ispričava. Tvoja opcija je mnogo bolja, nikad mu više neće pasti na pamet ovakvo nešto. Siguran sam”, samo je jedan od pozitivnih komentara.