Snimka zaslona: Facebook

Nema ništa jače od ljubavi roditelja prema djetetu – i ništa ljepše od vremena provedenog zajedno. Ponekad oni najmanji trenutci postanu najposebnije uspomene.

Za ovaj duo oca i kćeri, poseban je video na kojem je snimljena aktivnost koju jako vole – pjevanje. Jako je jednostavan, ali jasno prikazuje divnu vezu oca i njegove malene kćeri.

Foto: Facebook

Kada imate djecu ona gotovo uvijek „pokupe“ neku pjesmu od vas. Bilo da im pjevate na glas, puštate pjesme na radiju ili ih pokušavate naučiti stihove, to je jedno vrlo posebno iskustvo zbližavanja.

Ovaj je tata izabrao pjesmu „My Girl“ (hrv. Moja djevojka) od The Temptations te ju je podijelio sa svojom kćeri. To je tako savršeno da vam i sama pomisao na zajedničko pjevanje topi srce.

No još je nevjerojatnije da djevojčica zapravo zna dosta stihova pjesme. Majka Laura Caperton Richardson je podijelila snimku svog supruga i kćeri u trenutku kada su pjevali – i jako nam je drago zbog toga.

Snimka zaslona: Facebook

Na snimci se vide otac i kćer pred ogledalom u kupaonici. Ona je u svojoj udobnom pidžami na žirafe, sva čista i spremna za spavanje.

Tata ju drži za ruke i počinje pjevati:

„Imam sunce…“ (I’ve got sunshine…)

Njegova kćer pjeva slijedeće stihove:

„…kada je oblačno.“ (…on a cloudy day.)

Nastavljaju tako izmjenično pjevati dok malena slatkica nije preuzela cijelu izvedbu. Tata maše njezinim rukama dok se gledaju u ogledalo i stvaraju predivan prizor.

Nema sumnje da ovaj maleni anđeo vrti svog tatu oko malog prsta i da će uvijek biti „njegova djevojka“.

My girl 😍 Go follow Keke’s insta- @keetonrichardson

Gepostet von Laura Caperton Richardson am Freitag, 14. September 2018