Tata je poslao djevojčici veliku kutiju „kolačića“ – iznenadila se kada se kutija počela micati

Jednog dana ju je majka pozvala u dnevni boravak i rekla joj da ju vani čeka poklon.

Tata koji nije dugo vidio svoju djevojčicu joj je poslao veliku kutiju „kolačića“, no iznenadila se kada se kutija počela micati

Vojnici imaju težak posao. Ne samo da moraju riskirati svoje živote, nego moraju biti odvojeni od svojih obitelji.

Mnogi vojnici ne viđaju svoje obitelji jako često, ponekad ih ne vide po nekoliko mjeseci. Zbog toga znaju propustiti posebne trenutke u životima svojih prijatelja ili obitelji.

Otac jedne malene djevojčice već dugo nije bio kod kuće te joj je jako nedostajao. No, on joj je odlučio poslati veliko iznenađenje. Kada je otvorila poklon, djevojčica je bila presretna. Nije to bilo ono što je očekivala – bilo je još i bolje.

Macin otac je po zanimanju vojnik, a kada je pozvan u službu njoj je bilo jako teško bez njega. Bila je jako bliska sa svojim tatom, toliko da je morala spavati sa igračkicom kako se ne bi osjećala usamljeno. Budući da joj je tata jako nedostajao, morala je spavati s tom igračkom kako ne bi imala noćne more.

Jednog dana ju je majka pozvala u dnevni boravak i rekla joj da ju vani čeka poklon. Maci je bila obučena u ljetnu haljinicu i nije imala ništa na nogama.

U jednoj je ruci držala svoju omiljenu igračku, a plava kosica joj je bila zavezana. Izgledala je kao da se tek probudila, ali kada joj je mama rekla da ima iznenađenje za nju, Maci nije mogla izdržati od uzbuđenja.

Snimka zaslona: YouTube

Kada ju je mama pitala koje će iznenađenje dobiti, djevojčica je rekla da će to biti keksići. Njezina mama nije porekla tu tvrdnju. Samo je rekla da je iznenađenje došlo od tate i da ju čeka ispred ulaznih vrata.

Najprije je Maci hodala po kući tražeći iznenađenje. Tada joj je mama rekla da mora otvoriti ulazna vrata. Kada je pogledala van otrčala je niz stepenice. Čekala ju je ogromna kutija.

Za Maci je to bila kutija puna keksića. Tada joj je mama rekla da odmota poklon. Maci nije znala gdje početi pa joj je mama pomogla. Tada joj je rekla:

„Možeš li pokucati na kutiju? Reci ‘keksić’.“

Maci je točno to i napravila. Pokucala je na svoj veliki pogled, a iz njega je izašao njezin tata. Odjeven u vojnu odjeću, Macin je tata otvorio jednu stranu kutije i pozdravio Maci koja je od iznenađenja gotovo pala na pod.

No bila je presretna. Otrčala je do svog tate, koji ju je podignuo i dao joj veliki zagrljaj. Kada ju je upitao sviđa li joj se iznenađenje ona je odmah rekla da joj se sviđa.

Iako nije dobila kekse, dobila je nešto još bolje – svog tatu!

Marine dad’s surprise knocks his toddler off her feet

There’s only one surprise gift that would be better than cookies… 🍪🍪🍪

Objavljuje Humankind Stories u Srijeda, 30. siječnja 2019.