Tata je zaplakao kada je saznao da mu je kći potajno donirala bubreg kako bi mu spasila život

Od svih iznenađenja koja smo vidjeli, ovo je najbolje!

Tata je svakih nekoliko dana morao ići na dijalizu pa mu je kći u tajnosti donirala bubreg kako bi mu spasila život. Njegovu reakciju je zabilježila kamera!

Znaš da si stvarno odrasla osoba kada se nađeš u poziciji da pomažeš svom roditelju, umjesto obrnuto.

Prije otprilike godinu dana, John Ivanowski iz Kirkwooda, Missouri, dobio je razornu dijagnozu: nedostatak imunoglobulina A izazvao je preaktivan imunološki sustav, koji je uništio njegove bubrege. Kako bi preživio, morao je ići u bolnicu na dijalizu nekoliko puta tjedno.

Morao je na dijalizu svakih nekoliko dana

“Od tada je bila dijaliza svakih nekoliko dana”, objasnila je njegova kći, Delanye Ivanowski. “Dakle, više od godinu dana bio je priključen na stroj tri, četiri, pet sati dnevno. To nije prava kvaliteta života za koju mislim da nitko ne bi trebao živjeti.”

Snimka zaslona: YouTube

Delanye je registrirana medicinska sestra, pa bolje od većine razumije što je uključeno u doniranje organa. Ipak, kad je spomenula doniranje jednog od svojih bubrega, John je odbio prihvatiti tu ideju.

“Premlada si, moraš dugo biti ovdje, a moje vrijeme je ograničeno”, govorio joj je otac.

Ali Delanye nije mogla sjediti i gledati kako njezin otac pati. Tajno je kontaktirala njegovog koordinatora za doniranje organa, a da mu nije ništa rekla. Testovi su pokazali da odgovara!

Foto: Facebook

Osam mjeseci kasnije, John je bio podvrgnut operaciji kako bi dobio novi bubreg. Nije imao pojma da je bubreg od njegove kćeri!

Sve se završilo dan nakon njegove operacije, kada je Delanye ušla u njegovu bolničku sobu u ogrtaču i noseći infuziju iza sebe.

Trenutak kada je John shvatio da je njegov novi bubreg došao od Delaynea snimljen je kamerom i možete vidjeti kako John bori obuzdati svoje emocije.

Delanye je kasnije podijelila video na TikTok-u i zamolila svoje pratitelje da svaki donira po dolar za pomoć s medicinskim troškovima. Odgovor je oduševio Delanyea! Više od 6000 ljudi poslalo joj je donacije putem Venma, a još ih je više pridonijelo GoFundMeu u Johnovo ime.

Tata je zahvalan što mu je kći spasila život

Naposljetku, John je zahvalan što mu je kći lukavo spasila život. Jedva čeka vratiti se životu bez aparata za dijalizu i kaže da je to “veliko olakšanje” za sve. Što se tiče njegove kćeri, Delanye nimalo ne žali što je donirala svoj bubreg. Zapravo, nada se da će njezina priča potaknuti i druge da daruju nekome priliku za život.

Foto: Facebook

“Ako ćete dati bubreg, to je jedan od najvećih darova koje možete dati na svijetu”, rekla je. “To je doslovno kao darivanje života.”

Od svih iznenađenja koja smo vidjeli, ovo je najbolje! Šaljemo Bogu naše molitve i blagoslove ovoj prekrasnoj obitelji!

NAJNOVIJE!