NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričeTati je pozlilo, a kći (6) mu je na nevjerojatan način spasila...

Tati je pozlilo, a kći (6) mu je na nevjerojatan način spasila život

Nakon što je tati pozlilo, kći je znala što treba činiti. Djevojčica (6) je spasila tatu pretraživanjem na Googleu nakon što je viknuo u pomoć.

Bio je to običan radni dan za Kylea Semraua, osim što je njegova 6-godišnja kćer Macie odbila ići u školu.

Macie je rekla da joj nedostaje tata i da želi ostati kod kuće kako bi provodila vrijeme s njim. Bila je to i godišnjica bakine smrti, pa su se Kyle i njegova supruga složili da ona može ostati kod kuće tijekom dana.

Ta odluka je na kraju spasila Kyleov život.

Kyle se vratio kući s noćnog posla i nije se osjećao baš najbolje. Imao je problema sa sinusima i plućima. Tako je ostao kod kuće s Maciejem i svojim četverogodišnjim sinom po imenu Caleb, dok je njegova žena otišla na posao.

Kasnije tog dana stvari su krenule na jug i Kyle je imao problema s disanjem. Također je gubio svijest.

Kada je shvatio što se događa, viknuo je u pomoć, a u pomoć mu je priskočila kćer. Macie je uzela očev telefon, pogledala policiju Eliot i nazvala policijsku upravu.

“Pritisnula sam ovo dugme i ukucala Eliot Police, te sam pritisnula poziv. Ne želim to reći, ali mislila sam da će umrijeti”, ispričala je Macie.

6-godišnja kći je spasila tatu pomoću Google pretrage 

Judy Smith iz policijske uprave Eliot podigla je slušalicu i pomogla Macieju i Calebu dok su čekali dolazak policije.

“Macie je nazvala policiju i jako sam plakao, a onda me ona (Judy) čula kako plačem na telefonu te je rekla da je sve u redu”, rekao je 4-godišnji Caleb.

Macie je uspjela dati sve potrebne podatke poput adrese, tatinog imena i godine, a čak je i uputila svog mlađeg brata da svoje pse smjesti u sobu na katu da ne smetaju policiji.

Kyle se sada oporavlja od incidenta i jako je zahvalan na pomoći svoje djece tijekom strašnog iskušenja.

“Imam veliku sreću, očito zbog kćeri i sina i (policijske) reakcije. Bilo je brzo”, rekao je. “Da nisam svoju kćer naučio nekim stvarima koje ne bi naučila u školi, ovaj bi ishod mogao biti potpuno drugačiji. Ona je i uvijek će biti moj heroj.”

Bravo Macie! Njezine vještine brzog rješavanja problema stvarno su došle do izražaja kada ju je njezin tata najviše trebao.