Tatina reakcija na djetetov izljev bijesa
Foto: Canva

Vrištanje, bacanje po podu, histerija gdje vaše riječi ne prolaze, sve su to uobičajene čari odrastanja kroz koje prolaze dvogodišnjaci.

Ta druga godina dobila je službeni naziv zbog raznih promjena kroz koje dijete prolazi. A naziv “strašna dvojka” nije nimalo laskav.

Osim čestih promjena raspoloženja, ovu fazu obilježavaju i napadi bijesa, takozvani “temperament tantrums” te jasno i glasno “ne” koje se sve češće čuje iz usta dotad umiljate bebe.

Kada dijete ima ispad bijesa, vrlo je teško znati kako ispravno reagirati.

Djeca ne dolaze s uputama i gotovo je nemoguće razmišljati u tom izazovnom trenutku kada i tvoje srce munjevito kuca dok dijete vrišti. Međutim, to ne znači da morate prihvatiti napade bijesa kao dio roditeljskog tečaja.

A reakcija jednog oca na ispad bijesa njegovog djeteta postala je viralna. Nakon povratka iz trgovine kćerkica je odbila ići pješice kući. Legla je na pod i glasno vrisnula.

Zatvarajući vrata automobila, tata nije ni trepnuo, već je jednom rukom uhvatio djetetovu jaknu i podigao malenog s tla. S namirnicama u jednoj ruci i djetetom koje je vrištalo u drugoj, otišao je do ulaznih vrata kuće.

Ovaj video počeo je kružiti društvenim mrežama i oduševio mnoge.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli BUSINESS | ENTREPRENEUR (@incomenotebook)

0 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare