Naslovnica Oznake Svjedočanstva

Oznaka: svjedočanstva

Dijete je odmah nakon rođenja podvrgnuto postupku odvikavanja od droge (s obzirom na to da se ovisnost sa majke prenijela i na dijete)
Nebesa slavu Božju kazuju, naviješta svod nebeski djelo ruku njegovih (Ps 18,2)
U noći 4. prosinca 2009. Danny je sanjao kako zrakoplov eksplodira, a iz njega su se razasuli darovi. U tom snu zrakoplov je trebao sletjeti u Detroit, ali nije onamo dospio. Budući da je Danny tada već znao kako Bog...
Maleni dječak je navodno ustrijeljen 5 puta: jednom u lakat, dva puta u stomak i dva puta u nogu.
Muslimanku po imenu Hajira ugrizla je zmija otrovnica, dok su ona i njezina obitelj uživali u večernjem zajedništvu u saharskoj pustinji.
Njegovo se ima svugdje pojavljuje, i to s punim pravom. Zvijezda Golden Star Warriorsa Stephen Curry pravi je čovjek – na terenu i izvan njega.
Nicole Scherzinger, poznata američka pjevačica za Daily Mail je izjavila kako svoj život duguje djedu i baki koji su joj spasili život jer ju je majka htjela abortirati.
Većina kršćana se slaže s tim da Biblija jasno uči da je homoseksualno ponašanje grijeh. Ali, što Biblija govori o homoseksualnim osjećajima?
Dini, 12-godišnja muslimanka htjela je doznati istinu o Bogu i Njegovoj stvarnosti, kada ju je usred molitve iznenada obasjala svjetlost koja ju je zaprepastila.
Njegova obitelj je bila toliko šokirana i zadivljena kada su ga vidjeli da hoda, da su i oni povjerovali u Isusa.

NAJNOVIJE