Terorist ISIS-a umro pa se nakon susreta s Kristom vratio u život

Džihadist ISIS-a obratio se na kršćanstvo nakon što je bio ostavljen da umre u blizini istočne granice Sirije, gdje su ga konačno pronašli i spasili kršćanski misionari iz te regije, prenosi Aleppo Herald za “World New Daily Report”.

Čovjek je preživio nakon sukoba između ISIS-a i sirijskih vojnih snaga. Pronašli su ga misionari iz “Saint Dominican Catholic Presbytery of Ayyash” i htjeli ga dostojno kršćanski pokopati, jer je bio mrtav.

Nosili su ga više od 26 km prije nego se čudesno vratio u život – on sam je vjerovao da je umro od zadobivenih rana.

Misionar Hermann Groschlin izjavio je što se dogodilo:

“On mi je rekao da su ga učili i mislio je, ako umre kao mučenik, da će mu se otvoriti ‘Vrata Dženeta’ (Vrata Raja). Ipak, kako se počeo uspinjati prema svjetlu Nebesa, Raja, pojavio se jedan demon i odveo ga do Vatrene jame Pakla. Tamo je morao proživjeti svu bol koju je nanio drugima i svaku smrt koju je prouzročio tijekom svoga života. Čak je morao proživjeti svako odrubljivanje glava svojih žrtava na vlastite oči. Rekao je da će ga te slike proganjati do kraja života.

Tada mu je Bog progovorio – rekao mu je da je neslavno propao kao ljudska duša i da će mu biti zabranjen pristup vratima Raja ako odluči umrijeti, ali ako odluči živjeti, dobit će drugu priliku da se pokaje za svoje grijehe i da hoda Božjim putem.”

Mladić tvrdi da se trenutak kasnije vratio u život. Mladić se pokajao i odbacio islam, te primio Isusa, prešao na kršćanstvo i postao Kristov učenik.