Teško bolesna 3-godišnja djevojčica ugledala Isusa, a ono što je uslijedilo ostavlja bez riječi

Kada je djevojčica ugledala Isusa, tijekom jednog napada kojeg je imala, uslijedilo je čudesno izlječenje!

Brittany Bakenhaster bila je sretna i zdrava 3-godišnjakinja. No, jednoga je dana njezina majka začula strašne zvukove kako dolaze iz njezine sobe.

Mala djevojčica je imala napad, prvi od mnogih. Liječnici joj nisu mogli pomoći, i činilo se kao da je smrt iza ugla. No, njezina se majka nastavila moliti za izlječenje. Kada je djevojčica ugledala Isusa, tijekom jednog napada kojeg je imala, uslijedilo je čudesno izlječenje!

Brittany Bakenhaster bila je tipična 3-godišnjakinja, puna života. Znala je abecedu, znala je citate iz Biblije, i voljela je pjevati u crkvi. Jednoga dana su, međutim, strašni zvukovi doprli do njezine majke, koja je žurno odletjela u sobu.

„Bili su to zvukovi koji su bili poput grizenja i gušenja. Poput grgljanja, nemogućnosti disanja, mučenja“, rekla je Jamie. „Otrčala sam prema njoj, odmah sam ju uzela u ruke i rekla ‘O Bože, dotakni ju.’“

Ispostavilo se da je Brittany imala napadaj. Liječnici su joj dijagnosticirali epilepsiju, istu poteškoću koja je zadesila njezinu majku. No, s obzirom da su lijekovi bili uspješni u tretiranju njezinih napadaja, Jamie je bila optimistična i smatrala da će isto tako biti i s Brittany.

Nažalost, to nije bio slučaj. Napadaji su se pogoršali. To je bilo mučenje za Jamie.

„Kao majka osjećate se jako odgovornim. Oni su vaša krv i meso, oni su živjeli u vama. A kada me vukla i tražila me da joj pomognem“, rekla je Jamie „jako sam krivila sebe. Pomislila sam ‘ja sam svojoj kćeri dala ovu bolest’.“

Pogoršanje

Iduća dva dana ništa nije pomagalo Brittany. Čak je morala nositi i kacigu kako se ne bi ozlijedila tijekom napadaja. Jamie je pronašla utjehu u Psalmu 37,4-5 i vapila je Gospodinu za pomoć.

„Stavila sam ju [Brittany] u automobil i krenula, a završili smo na školskom igralištu. Rekla sam ‘Bože, to je ono što želim. Želim svoju djevojčicu natrag, normalnu, poput ove djece koju vidim da trče i igraju se.’ I On je rekao: ‘To će se dogoditi’“, rekla je Jamie.

Unatoč tome, Brittanyjino se stanje pogoršavalo. Završila je u bolnici gdje su liječnici rekli da ništa više ne mogu učiniti. Poslali su ju kući, gdje bi barem mogla biti u vlastitom krevetu.

„Znala sam da je blizu smrti. No pomislila sam ‘Gospodine, rekao si da ćeš joj pomoći’“, rekla je Jamie.

Jamie je provela noć moleći se iznad kćerke. Kada je došlo jutro, Brittany je počela izgovarati Isusovo ime ponovno i ponovno. Nešto se promijenilo. A ono što je uslijedilo bilo je zaista čudesno.

„Imaj svoju radost u Gospodu; on će ti ispuniti što ti želi srce! Prepusti Gospodu sudbinu svoju; pouzdaj se u njega: “on će već to urediti!“ (Psalam 37,4-5)

NAJNOVIJE!