Na TikToku je primio poruku o neobičnoj izraslini na vratu, nije ni slutio od čega boluje

Mladi muškarac je na TikToku primio poruku o neobičnoj izraslini koju su korisnici primijetili na njegovom vratu. Tako su mu spasili život. 

22-godišnji mladić je objavio snimku na TikToku, a onda su mu počele stizati poruke koje su mu u konačnici spasile život. 

Možete objaviti snimku na internetu u vezi bilo koje teme, a netko će zasigurno napisati komentar – ponekad dobar, ponekad loš. No jedan kompjutorski inženjer dobio je poruke na TikToku koje su mu zapravo smanjile velike zdravstvene poteškoće koje su ga tek čekale. 

Ljudi ponekad vrlo nepromišljeno objavljuju provokativne, loše ili uvredljive poruke na javnim forumima. No, među 20 000 pratitelja korisnika TikToka Seattle Tech Bro-a bilo je nekoliko osoba koje su pokazale pravu dobrotu i suosjećanje. 

Korisnici TikToka su izrazili zabrinutost zbog njegove izrasline na vratu

Kada je TikToker imenom Seattle Tech Bro pronašao brojne poruke od pratitelja koji su izrazili zabrinutost zbog izrasline koja je bila jasno vidljiva na njegovom vratu, on je shvatio da komentari nisu zlonamjerni. Nakon mnogo testova otkriveno je da ta izraslina nije bila normalna, nego je bila velika mogućnost da je riječ o raku štitnjače. 

VIDI OVO Ovo su najopasniji izazovi s TikToka – uzroci požara, sljepoće i smrti: Upozoravamo roditelje i djecu

Liječnici su dali tom 22-godišnjaku, koji se predstavlja kao inteligentna i vrlo draga osoba, dvije mogućnosti za liječenje. On se odlučio za manje agresivan tretman pri kojem bi mu bila uklonjena samo izraslina, a ne i cijela žlijezda. Na taj način on ne bi morao piti lijekove svaki dan do kraja života. 

Zbog operacije je TikToker teško govorio tako da je napravio stanku od snimanja dok se oporavljao. No, htio je podijeliti svoje zahvale na TikToku onima koji su ga kontaktirali i upozorili ga na opasnu bolest koju su primijetili. Kao odgovor, njegovi pratitelji su mu poželjeli brzo ozdravljenje. Jedan je komentar glasio: „Malo sam bio nervozan poslati ti prvu poruku, ali mi je sada drago. Brzo se oporavi.“ 

Dobre stvari društvenih mreža

Pratitelji na TikToku sličan su savjet dali i Tareku El Moussi sa HGTV-a prije nekoliko godina. I on je imao rak štitnjače te se oporavio. Možda se može i nešto dobro pronaći u velikom prostranstvu društvenih mreža. 

Ponekad mi vidimo samo zlo koje se događa na društvenim mrežama ili nezdravu prirodu interneta, no zapravo je riječ o načinu ponašanja osoba koje se nalaze na tim forumima. No, znamo da postoji jedno zdravo mjesto, „zona bez osuđivanja“ na TikTok profilu Seattle Tech Bro-a gdje on dijeli razne poruke u vezi intervjua, produktivnosti na poslu, stvaranju pozitivnog radnog okruženja i sličnih korisnih stvari. 

„O Jahve, ti ćeš bdjeti nad nama, od naraštaja ovog čuvat’ nas svagda“ (Psalam 12,8). 

NAJNOVIJE!