Tinejdžer natočio i platio gorivo starijem gospodinu, a slika događaja obilazi svijet

Viralna objava na Facebooku govori dirljivu priču o tome kako se tinejdžer ponudio da plati gorivo za starijeg gospodina. Slika događaja jednostavno topi srca!

Objava na Facebooku opisuje tinejdžera koji je punio spremnik benzina starijem gospodinu dok je točio benzin u svoj Mustang. I taj je trenutak natjerao toliko ljudi na internetu da ukažu na dobrotu mladića.

Evo riječi koje su uz dirljivu sliku podijelili na Facebooku:

“Prekrasno ❤️ Ovaj tinejdžer je punio svoj Mustang kada se stariji gospodin zaustavio sa svojom kantom za kosilicu i strpljivo čekao. Tinejdžer je to primijetio, izvukao mlaznicu i rekao: “Gospodine, hoćete li mi, molim vas, dopustiti da vidim vašu kantu?” Napunio ju je dok se stariji gospodin protivio. Kad je mladić završio, vratio je mlaznicu u svoj auto kako bi dovršio punjenje svog. Odbio je uzeti novac od gospodina i poželio mu divan dan. Oni su posvuda po ovoj zemlji i dolaze u mnogim oblicima i bojama. Naučite svoju djecu da budu takva. Sve počinje kod kuće s roditeljima. Budite roditelj, a ne prijatelj.”

“Divim se njegovim dobrim osobinama! Odraz je roditelja od kojih potječe. Dobar posao!” komentirala je jedna osoba na Facebooku.

“Kakav dobrodušan mladi gospodin. Bog vas blagoslovio. Poželio bih da sva današnja djeca imaju isti stav, posebno prema starijima”, piše druga osoba na internetu.

Bog blagoslovio ovog brižnog tinejdžera! Neka nas njegova djela sve podsjete da tražimo načine na koje možemo činiti dobra djela za one oko nas.