Tinejdžer se molio za svoju napadnutu obitelj dok je hodao 22 kilometra

13-godišnjak, koji je preživio kada je njegova obitelj napadnuta, podijelio je da se neprestano molio Bogu dok je hodao 22 kilometra kako bi našao pomoć za svoju obitelj.

Zasjeda u Meksiku

4.10. tinejdžerova se majka, Dawna Langford, vozila u automobilu sa svojih devetero djece kada je upala u zasjedu. Dawna, njezin sin Trevor (11) i Rogan (2) izgubili su živote. Bili su jedni od devetero žena i djece koji su mučeni i ubijeni. Pretpostavlja se da su napadači bili članovi kartela drogom.

13-godišnju Devin bio je jedno od Dawnine djece koji je preživio taj tragičan događaj. Prisjeća da se da su zadnje riječi njegove majke bile: „Odmah lezi dolje“.

Devin je rekao da se čini da su metci oštetili njihov automobil. Nakon što su automobil počeli rešetati metci, čuo je svoju mamu kako se moli Bogu za pomoć, ali auto nije kretao.

„Pokušala se moliti Bogu i upaliti automobil da nas izvuče odatle“, rekao je Devin.

VIDI OVO: Tinejdžer (15) svaki dan brine o svojim starim susjedima

Nakon što je pucanje prestalo napadaču su preživjele izvukli iz automobila te su ih ostavili na zemlji.

„Izvukli su nas iz auta, ostavili nas na podu te su otišli“, prisjetio se.

Devin je svoje šestero braće i sestara sakrio u grmlju dok je hodao 22 kilometra i 6 sati kako bi pronašao pomoć. Dok je hodao, neprestano se molio Bogu da on i njegova obitelj sve to prežive.

Bog je čuo njegove molitve te ih je zaštitio. David Langford, Devinov otac, svog sina naziva herojem te vjeruje da je čudo što su on i njegova ostala djeca preživjeli taj napad.

VIDI OVO: Tinejdžeru se sidro zabilo u glavu, a sada Bogu zahvaljuje za oporavak

„Da budem iskren, moj je sin heroj jer je dao svoj život za svoju braću i sestre“, rekao je David.

„Sva moja preživjela djeca su prava čuda“, rekao je, „Koliko je samo metaka pogodilo taj automobil… u tom užasnom događaju. I koliko je djece bilo unutra. Nevjerojatno je. Zaista je nevjerojatno da su preživjeli“.

NAJNOVIJE!