Danielov oglas izazvao veliki broj reakcija u regiji
Ilustracija: Pexels/X.com

Društvenim mrežama kruži oglas jednog Daniela iz Njemačke, porijeklom iz Republike Srpske, s adresom u Loznici, koji želi naći ženu, ali bez ikakve prošlosti, ljubavnog iskustva i s vjerom u Boga.

Poruka ovog 33-godišnjeg fakultetski obrazovanog momka izazvala je veliki broj reakcija zbog preoštrih zahtjeva i očekivanja od buduće partnerice.

“Pomaže Bog. Zovem se Daniel, ’90 godište i rodom iz Njemačke. Moji roditelji su porijeklom iz Republike Srpske, a u Srbiji budem najčešće u našoj kući u Loznici. Živim u Njemačkoj i ovdje sam završio Ekonomski fakultet. Tražim pobožnu djevojku, ne stariju od 29 godina. Tetovaže su “no go”, također kratka kosa, pušenje i ostale droge, duge nokte, mini suknje, piercing…

Čitajte Sveto pismo ako ne znate kako žena treba da se ponaša i šta da nosi, ili pitajte vašeg duhovnog oca. Jako mi je važno da nije primila mRNA cjepivo i da nema neku prošlost, najbolje nikakvu, ali znam da je to u našem društvu postalo skoro nemoguće”, glasi oglasni “vapaj” usamljenog gastarbajtera iz Njemačke.

Twiteraši ga izrugali

Komentari su, očekivano, planuli, twiteraši su izražavali svoju šokiranost, okretali na šalu, poručivali da ženu s takvim osobinama eventualno može da pronađe u vjerskim ustanovama, interesirali su se koje su njegove kvalifikacije, pa od žene ima tako velike zahtjeve i očekivanja.

“Ovaj traži časnu”, “U šta hoćeš da se kladimo da će oženiti prvu koja ga uzme u obzir! Ima da zaboravi i prošlost i cjepivo i Boga. To da će da puši i pije pivo se podrazumijeva”, “Ovaj najbolje da si odsječe rebro i zamoli Boga da mu je napravi od istog. Garant bez ikakve prošlosti”, “Znam jednu takvu u manastiru u Gračanici, zavjetovanu Bogu od malena”, bili su neki od ironičnih komentara.

Malobrojni su sumnjali da je u pitanju šala jer im je oglas sam po sebi zvučao nevjerojatno i nerealno.

“Ma ovo je neka sprdnja. Nema šanse da postoji živo biće koje ovako razmišlja, a u stanju je napisati toliku poruku. Osim ako mu netko nije pomogao da napiše”, pisalo je u komentaru.

Najveći dio korisnika X-, odnosno bivšeg Twittera se igrao, zapravo, takozvanog “tagovanja”, odnosno birali su karakteristiku koja bi ih najbolje opisivala ili bi, ironično, voljeli da bude njihov “zaštitni znak”.

Jedan korisnik Twittera je napisao da “traži djevojku bez prošlosti da bi joj uništio budućnost”, a za svoj komentar je dobila veliku podršku.

Što vi mislite o njegovom oglasu i slažete li se s komentarima drugih? Ostavite nam ispod komentar!

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Damir
1 mjesec prije

Bravo momak.