Troje braće i sestara iznenadilo je očuha odlukom zbog koje je zaplakao

Nakon 26 godina nepokolebljive ljubavi, troje braće i sestara iznenadilo je svog očuha Davida Lacyja dirljivom odlukom da ih on službeno posvoji.

Očeva ljubav ne poznaje granice, a Davidove brižne ruke dokazale su da je to istina dok je brinuo i odgajao svoju pastorčad kao svoju.

David se posvetio tome da bude najbolja moguća očinska figura, podupirući ih u školskim obvezama, posjećujući njihove sportske treninge i usmjeravajući ih u donošenju ključnih odluka.

Od podučavanja vožnje do nazočnosti na maturi, David je cijenio svaki trenutak, velik ili mali.

Iako je prigrlio ulogu oca u svakom smislu, zakonske prepreke spriječile su ga da posvoji svoju pastorčad. Međutim, to ga nikada nije spriječilo da ih voli svim srcem.

Tijekom nezaboravnog okupljanja, njegova su djeca imala iskrenu poruku za prenijeti.

“Biti tata ne znači samo stvoriti dijete; radi se o davanju svog vremena i ljubavi da pomognete u odgoju tog djeteta. Bezuvjetno si nas volio i preuzeo brigu o našoj mami tijekom njezinih najmračnijih dana.”

Dok su suze navirale na Davidove oči, njegova pokćerka je upitala: “Imamo zahtjev za tebe. Hoćeš li nas konačno posvojiti i službeno postati naš tata?”

Koliko je to izvanredno? Ima li boljeg poklona za oca koji vam znači sve od časti da ga službeno nazovete svojim?

Davidova djeca tražila su usvajanje za odrasle, odlučivši uzeti njegovo prezime. Teško je ne biti dirnut tako dirljivom pričom.

Roditeljstvo je doživotna obaveza koja ne prestaje kada djeca odu od kuće. Očito je da su Davidova djeca našla svoje utočište u zagrljaju njegovih ruku pune ljubavi.