NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričeTroje djece se ušuljalo u jednu kuću: Nakon što je kamera zabilježila...

Troje djece se ušuljalo u jednu kuću: Nakon što je kamera zabilježila njihove namjere, vlasnik kuće je snimku stavio na Internet

Troje djece se ušuljalo na trijem jedne kuće. Nakon što je kamera zabilježila istinske namjere djece, vlasnik kuće je snimku odmah stavio na Internet.

Misteriozni paketi koji bivaju ostavljeni na trijemovima, vandali koji rade nepodopštine – ovo dvoje je u porastu.

Sve veći broj vlasnika svojih kuća kako bi pratili što se događa ispred njihovih kuća instaliraju kamere. Tako mogu znati što se događa dok ih nema ili dok spavaju.

Kada je Jamie Carlton provjerio svoju kućnu kameru, nije mogao vidjeti ono što je ona usnimila: djecu kako prilaze njegovom trijemu. Jamie je počeo pregledavati snimak ne bi li uočio nekakvo sumnjivo ponašanje.

Foto: Facebook

Djeca su se brzo okrenula i otrčala

Gledao je dok dok se najstarije dijete uspinje na trijem i zvoni na zvonu ulaznih vrata njegove kuće. Nakon toga je to dijete nešto počelo govoriti u kameru dok su ostala djeca pogledavala uokolo. Jamie nije mogao točno razabrati o čemu se tu radi. Djeca su nakon toga učinila nešto što kamera nije uhvatila. Brzo su se okrenula i otrčala.

Na videu se vidi da su djeca nakon toga uskočila na svoje bicikle i ubrzano otišla. Jamie je požurio van kako bi provjerio svoj trijem i da vidi što su to djeca ondje radila. Nije pronašao nikakve znakove vandalizma ili krađe. Umjesto toga pronašao je crni novčanik. Jamie ga je potom otvorio i vidio da novčanik pripada njegovom sinu Nigelu. Dječji trojac je bio Haylie 13, njezin brat Reagan 6 i njihov prijatelj Ashley Dayton. Vozili su se prema bazenu kada su opazili da nešto leži ispod automobila.

Kada su vidjeli da se radi o novčaniku koji je bio pun novca, uzeli su ga. Otvorili su ga i nisu mogli vjerovati što vide: sedamsto dolara u gotovini! Djeca nisu željela novac uzeti za sebe. Umjesto toga, željeli su biti sigurni da se novac i novčanik vrate njegovom vlasniku.

„Netko drugi bi novčanik mogao uzeti. Nije bilo sigurno samo ga ostaviti na trijemu“.

Provjerili su adresu na vozačkoj dozvoli nakon čega su se odvezli do Nigelovog doma. Pozvonili su no nitko nije odgovarao. Pokušali su novčanik sakriti na trijemu, no nakon što su shvatili da ih snima kamera vidjeli su da mogu ostaviti poruku.

„Pronašli smo vaš novčanik kod automobila i željeli bismo vam ga vratiti. Stavit ću ga ovdje dolje. Nismo uzeli ništa. Nema na čemu. Hvala“

Snimka zaslona: YouTube

Jamie je rekao, nakon što je odgledao video, da su mu ta djeca vratila vjeru u to da ipak postoji nada za čovječanstvo. Mama Haylie i Reagana – Kerri Eddy Wenke je za Daily Mail izjavila da je ponosna na svoju djecu zbog toga što su učinila ispravnu stvar.

„Kao roditelji uvijek se nadamo da dok nas nema ili dok nismo u blizini, naša djeca čine dobro“.

Snimka zahvale

Nigelov otac Jamie je odlučio ovu snimku kamere staviti na internet kako bi zahvalio djeci na njihovoj iskrenosti i poštenju. Ljudi su Jamiejevu objavu na Facebooku zasuli pozitivnim komentarima u kojima su izrazili svoje oduševljenje time što su djeca odlučila vratiti novčanik koji je bio pun novca.

Caught on camera: Colorado kids return lost wallet

This should help restore your faith in humanity! Three kids were caught on camera doing the right thing: returning a wallet stuffed with cash.FULL STORY: http://bit.ly/2NQTglg

Objavljuje LOCAL 12, WKRC-TV u Petak, 27. srpnja 2018.