Trojke razdvojene pri rođenju dijele nevjerojatnu priču o pronalasku jedna druge

Trojke koje su razdvojene dok su bile bebe su se ponovno pronašle godinama kasnije. Dijele nevjerojatnu priču o svom ponovnom susretu!

Život je iskustvo puno teških, često srceparajućih odluka. Kada se radi o donošenju odluka, može se koristiti samo najbolja informacija koja mu je u tom trenutku dostupna i onda se nadati zadovoljavajućem ishodu.

Isječak objavljen na YouTubeu objašnjava kako je par u Coloradu, prije više od 30 godina, morao donijeti jednu od onih odluka koje su mu promijenile život i parale srce.

Nakon što je majka zatrudnjela s trojkama, shvatila je da se neće moći brinuti za svo troje djece.

Zbog njihove financijske situacije i drugih osobnih izazova, obitelj je dvije djevojčice dala na posvajanje.

Trojke razdvojene pri rođenju

Par je držao i odgojio Rikki Jump. Međutim, Kendall i Julianne Scavo su usvojene. Obje je odgojio par koji je živio samo 40 milja od njihove sestre Rikki.

Kako video navodi, Rikki je odrasla svjesna postojanja Kendall i Julianne. Ali Kendall i Julianne nisu imale pojma da imaju još jednu sestru sve do jednog božićnog jutra kada su im roditelji rekli za Rikki.

Ovo božićno otkriće dovelo je do toga da su se tri sestre upoznale i naposljetku postale prijateljice. S 11 godina, tri trojke koje su bile razdvojene od rođenja susrele su se prvi put u trgovačkom centru. U pojavljivanju u The Today Showu, sestre su opisale kako se osjećao taj prvi osobni susret.

Tri sestre su zauvijek ponovo ujedinjene

Sada, nakon niza neočekivanih događaja, mlade žene su ponovno okupljene. Svi oni žive u Austinu, Texas, u razmaku od nekoliko minuta.

Žene su dodale da se sada viđaju nekoliko puta tjedno. Rikki, Julianne i Kendall čak su pokrenule podcast na kojem dijele svoju jedinstvenu priču.

“Upućuj dijete prema njegovu putu, pa kad i ostari, neće odstupiti od njega.” (Mudre izreke 22,6)

Pretplati se
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare