Trudna vozačica je sudjelovala u prometnoj nesreći, a policajac je učinio nešto nesvakidašnje

Trudna vozačica DoorDasha u Detroitu, koja je sudjelovala u prometnoj nesreći dok je obavljala dostavu hrane, dobila je pomoć od policajca koji je dostavio narudžbe.

Automobil Bryanne Fantozzi postao je neupotrebljiv zbog nesreće, no ona je htjela dovršiti svoju isporuku hrane.

Kako nije imala gdje potražiti pomoć, zamolila je dežurne da joj pomognu završiti narudžbu. Cijeli događaj potom je snimljen kamerom policajaca.

David Allen, poručnik policije Sterling Heightsa, brzo je ponudio pomoć i pomogao budućoj majci da završi isporuku.

Zajedno sa svojim partnerom, Allen je uzeo namirnice i narudžbu iz Texas Roadhousea i vratio se u njihovo vozilo kako bi izvršio dostavu u ime ove trudne žene.

“Ovo nije bilo ništa spektakularno s naše strane”, skromno je objasnio Allen. Rekao je da je pomogao Fantozzi jer je bilo jasno da joj je važno završiti isporuke. Nije mi bilo teško pomoći joj u tome, dodao je Allen.

Fantozzi, koja je u šestom mjesecu trudnoće, izrazila je zahvalnost policajcima i rekla da joj je primateljica, koja je imala četvero bolesne djece, ponudila da joj da neku odjeću za bebe.

Nesreća je mogla biti “puno gora”, posebno zbog lošeg vremena, rekao je Allen. Zahvaljujući brzoj akciji policije, isporuka je uspješno obavljena, a svi uključeni su na sigurnom.