NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričeTrudnica je začula krikove iz vode, a zatim primijetila ruke koje joj...

Trudnica je začula krikove iz vode, a zatim primijetila ruke koje joj mašu

Trudnica je začula krikove koji su dopirali iz vode. Primijetila je ruke kako joj mašu za pomoć, pa je brzo požurila kako bi im pomogla.

Alyssa DeWitt i njezina mala djeca trebali su krenuti na jezero Michigan, no vjetrovito vrijeme i druge stvari natjerale su je da razmisli o odustajanju. Ali “nešto” joj je neprestano govorilo da ide, pa je i učinila.

To “nešto” odvelo ju je do plaže gdje obično nikad ne bi išla s djecom. Ali ono što se dalje dogodilo natjeralo ju je da shvati da je to “nešto” Duh Sveti!

“Trebala sam biti tamo … i tako sam zahvalna na tome”

Alyssa DeWitt bila je sa svojom dječicom kada je začula krikove koji su dopirali iz vode. Primijetila je ruke kako joj mašu za pomoć, pa je brzo odvela djecu na sigurno, a zatim požurila niz mol da vidi može li pomoći.

“Skupina djece jedva je mogla držati glavu iznad vode. Doslovno su se utapali pred mojim očima i nije bilo nijedne osobe s one strane plaže koja bi im pružila pomoć. Bilo je prazno.”

Alyssa je samo vrisnula u telefon da se djeca utapaju i zamolila da pomoć brzo stigne. Ali znala je da će morati nešto poduzeti, inače će se tri djevojčice u vodi utopiti.

VIDI OVO: Hrabra trudnica spasila muža od napada morskog psa

Legla je na mol i pokušala ih izvući na sigurno

“Svaki put kad bih ih uhvatila za ruku i krenula izvlačiti, val bi dolazio i udarao i povlačio ih prema dolje”, prisjetila se. Alyssa nije mogla gledati kako se to troje djece utapa i bila je odlučna spasiti ih.

“Ovaj će dio ostati zauvijek sa mnom. Djevojčica me pogledala i rekla je ‘Umrijet ću!’. Rekla sam joj: ‘Obećavam ti da neću dopustiti da umreš ovdje. Izvući ću te iz ove vode.'”

Hrabra trudnica nekako uspjela izvući sve tri djevojčice na sigurno. “Ne znam kako, ali jesam”, rekla je nakon spašavanja. “Jučer je podijeljeno puno suza i zagrljaja. Znam da su bili zahvalni.” Unatoč lakšim ozljedama, troje djece je sigurno i zdravo, a isto tako i Alyssa DeWitt i njezino nerođeno dijete.

Trudna mama podijelila je svoju priču na društvenim mrežama. Napisala je: “Bog je danas učinio svoje i stavio me točno tamo gdje sam trebala biti.” Istu je stvar rekla u intervjuima za vijesti, objašnjavajući: “Doista vjerujem da mi je jučer trebalo doći ovdje; mislim da to nije bila slučajnost.”

U nastavku poslušajte njezino svjedočanstvo o ovom događaju.