Trudnici rekli da joj moraju amputirati nogu ili da pobaci bebu: Odlukom je iznenadila obitelj

Trudnici iz Velike Britanije liječnici su rekli da joj moraju amputirati nogu ili da pobaci bebu. Obitelj je očekivala da će pobaciti bebu, no ona je učinila suprotno.

Britanka Kathleen Osborn (28) oduvijek je živjela opušteno, u stilu “lako ćemo” sve dok nije dobila dva sina.

Tada je shvatila koliko je važno donositi dobre odluke i što je najvažnije, brinuti se o najbližima tako da u svakom trenutku imaju sve što im treba.

Kada su je, dok je bila trudna s trećim djetetom šokirali informacijom da joj se vratio rak, kao i da se on dosta proširio, Kathleen je mislila samo na to kako će sinovi bez nje.

Dok se pripremala za najgore i posljednje razdoblje života, od liječnika je dobila potencijalno spasonosnu informaciju.

VIDI OVO: Što Biblija uistinu kaže o pobačaju?

Rekli su joj da mora izabrati – bebu ili nogu

– Nakon nekoliko magnetnih rezonanci i drugih pregleda rečeno mi je da imam pred sobom dva izbora – ili da pobacim kako bi započela sa kemoterapijom, ili da mi amputiraju nogu. Moja obitelj je bila sigurna da ću pobaciti jer sam već imala dva sina i bila sam sretna majka. Ipak, odlučila sam se odreći noge. Željela sam i treće dijete – rekla je Kathleen za Metro.

Amputacija je prošla sjajno i Kathleen je bila spašena. Važnije od toga, njezini sinovi ponovo su imali majku. Na kraju priče oko amputacije, uslijedilo je i ono najljepše.

– Presretna sam zbog odluke jer sam pet mjeseci kasnije dobila kćerku Aidu-May. Odluka je bila na mjestu jer, da sam pobacila, pitanje je koliko bi mi kemoterapija pomogla. Ovako, donijela sam na svijet još jednu osobu. Devetogodišnji Hayden i petogodišnji Leo su presretni što sada imaju sestricu. I ja sam cijelog života maštala da imam sestru, tako da je sve ovo vrijedilo – rekla je Kathleen.

Kathleen se u međuvremenu navikla na štaku. Kaže da ju je najviše živciralo kada mora ući u zgradu ili auto, ali sada je, kako naglašava – “sve OK”.