Trudnu majku su upucali ispred crkve, sada je rodila živu i zdravu bebu

Trudnu majku su upucali ispred crkve. Sada zahvaljuje Bogu nakon što je zamalo preminula na parkiralištu crkve u Dallasu. 

Majka je bila u zadnjem mjesecu trudnoće te je izlazila iz crkve kada se dogodila pucnjava zbog koje je bio ugrožen njezin život i život njezine bebe. 

Sada kaže da jedino može zahvaljivati Bogu za svoje i bebino zdravlje. 

„Bog mi daje milost da vidim moju bebu živu“, rekla je majka, Victoria Omisore koja je prije četiri godine emigrirala iz Nigerije, „Nije to bio dobar život, svi su bježali da prežive.“ 

VIDI OVO: Biblija spasila život policajcu kojeg su demonstranti upucali u prsa

Majka je postala slučajna žrtva pucnjave

No, na dan pucnjave je ponovno proživjela to nasilje. 32-godišnja Omisore izašla je iz crkve nakon službe te je postala slučajna žrtva pucnjave. 

„Osjetila sam oštro kretanje bebe“, rekla je. Nakon nekoliko trenutaka „krv je počela liti.“ Bojala se da je njezina beba ozlijeđena. 

„Neprestano sam ponavljala ‘moja beba, moja beba’“, prisjetila se da je to govorila svojim kćerima koje su bile pokraj nje, „Rekla sam im da mi pomognu, da umirem i da zovu pomoć.“ 

Beba je čudesno preživjela

Omisore je uskoro odvezena u bolnicu te je rodila hitnim carskim rezom. Metak je bio blizu njezine zdjelice te je za dlaku promašio bebu. Beba je čudesno preživjela te je sada stara samo nekoliko dana i dobila je ime Marvelous. Policija još uvijek traga za pucačima. 

Objavili su snimke događaja s nadzornih kamera. 

Omisore je dodala: „Oni nisu ozlijedili jedno drugoga, ozlijedili su potpuno drugu osobu, mene.“