Tumor je zahvatio djevojčicino lice, a onda je jedan čovjek sve promijenio

Tumor je u potpunosti zahvatio lice djevojčice iz Sao Paola. Jedva je jela i govorila, a liječnici su mislili da neće moći podnijeti operaciju. 

Ovu djevojčicu iz Sao Paola je zadesila strašna stvar. Naime, oboljela je od benignog tumora koji je zahvatio njezinu bradu. Jedva je jela i govorila. Njezini roditelji su joj pružali svu pomoć, ljubav i njegu koja je bila u njihovoj moći.

No, liječnička pomoć je bila neizostavna. Melyssin imunološki sustav je bio oslabljen i svi liječnici u Sao Paolu su vjerovali da Melyssa neće moći podnijeti nijedan operativni zahvat.

Snimka zaslona: YouTube
Snimka zaslona: YouTube

Roditelji su bili očajni i nisu znali što raditi budući da nisu bili niti u dobroj financijskoj situaciji. Obratili su se na društvenim mrežama moleći za pomoć.

VIDI OVO: 7 znakova da se u vašem mozgu razvija tumor

Ubrzo im je javio Dr. Celso Palmieri iz klinike za maksilofacijalnu kirurgiju u New Orleansu koji je bio voljan pomoći djevojčici i njezinim roditeljima. Osigurao im je i put u SAD, te su svi troškovi liječenja bili pokriveni dok roditelji ne budu imali sredstava da se sami snađu za daljnje troškove.

Snimka zaslona: YouTube
Snimka zaslona: YouTube

Operacija je bila zahtjevna jer se Melyssino stanje pogoršalo. Hvala Bogu, na kraju je sve uspjelo i djevojčica se konačno mogla nasmijati, izgledati poput ostale djece i jesti normalno.

Definitivno započinje novi život kakav zaslužuje iako su pred njom preventivne operacije kojima bi se spriječilo nastajanje novih tumora. Mnoge neprofitne organizacije prikupljaju novac za njezino liječenje i daljnje medicinske tretmane.

NAJNOVIJE