Tvrdi da je provela nekoliko minuta u Raju, a sada govori o onome što je vidjela

Žena tvrdi da je provela devet minuta u raju gdje je imala susret s Bogom. Ovo je njezino svjedočanstvo!

Crystal McVeigh se udaljila od Boga kada je kao 3-godišnjakinja doživjela zlostavljanje. Odrasla je misleći da je „odvratna, slomljena i prljava“. 

Kada je imala 8 godina prihvatila je Isusa. Pronašla je nadu da će se osloboditi svog srama i krivnje zbog zlostavljanja. No, zlostavljanje se nastavilo dok nije napunila 12 godina.

Rezultat je bio taj da je počela sumnjati u Božju ljubav za nju jer ju On nije spasio, ili je na trenutke mislila da Bog ni ne postoji. 

Kako bi ispunila prazninu koju je u sebi osjećala, Crystal se okrenula alkoholu i drogama. Kada je imala samo 21 godinu postala je rastavljena majka dvoje djece. Sa 28 godina se ponovno udala te je rodila blizance. 

Deset mjeseci nakon što je rodila blizance počela je imati probleme sa zdravljem zbog čega je morala na operaciju. Tijekom operacije joj je stalo srce te su ju liječnici pokušavali oživjeti. No, dok su ju liječnici pokušavali oživjeti, Crystal svjedoči da je umrla i otišla u Raj. 

Sjeća se da je rekla svojoj majci da ju voli i da je preminula te da je bila potpuno svjesna činjenice da je mrtva. 

VIDI OVO: Kako izgleda raj? Biblija nam otkriva nekoliko važnih stvari

„Svjetlo mi je došlo kao da sam bila u sredini nekakvog tunela koji se protezao u vječnost“, prisjetila se. 

Nastavila je: „Sjećam se da sam bila jako smirena i da me je ta svjetlost cijelu obavijala. Bila je to ljubav.“ 

Tada je Crystal shvatila da stoji pred Bogom. 

„Nisam vidjela ništa drugo osim tog predivnog svjetla, a riječi kao fantastično i savršeno ne mogu opisati to što sam doživjela. Nisam Ga se mogla nasititi“, rekla je. 

Ona je tada pitala Boga zašto ju ne voli i zašto dopušta da se događaju ružne stvari. No, ono što se slijedeće dogodilo ju je u potpunosti promijenilo. Pogledajte ostatak njezina svjedočanstva u priloženoj snimci. 

NAJNOVIJE!