”U početku Bog stvori nebo i zemlju”: Znanost pronašla dokaze Božjeg postojanja, ateisti zapanjeni

”U početku Bog stvori nebo i zemlju.” (Postanak 1,1) Znanost je dokazala Božje postojanje, a mnogi ateisti ostaju zapanjeni. 

Znanstvenici godinama pokušavaju otkriti kako je započeo život na zemlji. Iznenađujuće je da svi dokazi koje su otkrili upućuju na postojanje Stvoritelja ili Vrhovnog Inteligentnog Bića koji savršeno upravlja svime što postoji u svemiru.

Umjesto nedokazivanja postojanja Boga, mnogi znanstvenici su zaključili da što se više bave otkrivanjem postanka života, sve im je jasnija istina iz Postanka 1,1 gdje piše: ”U početku Bog stvori nebo i zemlju.”

VIDI OVO: 7 nevjerojatnih stvari koje dokazuju Božje postojanje

Ti isti znanstvenici, nekada uvjereni u nepostojanje Vrhovnog Bića, sada tvrde da ljudski DNA otkriva postojanje nadnaravne inteligencije koja nadilazi svaku našu spoznaju.

Pogledajte i budite oduševljeni videom koji prikazuje kako znanost potvrđuje Božje postojanje, i podijelite ga s drugima!

“Odgovori mu Isus: »Ja sam Put i Istina i Život: nitko ne dolazi Ocu osim po meni. Da ste upoznali mene, i Oca biste moga upoznali. Od sada ga i poznajete i vidjeli ste ga.«.” (Ivan 14,6-7)