NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričeUčenici iznenadili učitelja s nevjerojatnim poklonom kojim su nagradili njegovu dobrotu

Učenici iznenadili učitelja s nevjerojatnim poklonom kojim su nagradili njegovu dobrotu

U ovom dirljivom videu učenici iznenađuju svog učitelja automobilom. A njihov nevjerojatan čin dobrote vraća vjeru u mlade generacije!

Učitelji su često neki od najljubaznijih, najpredanijih ljudi s kojima će se većina ikada susresti. Jedna skupina učenika uvidjela je potrebu i odlučila pomoći i uzvratiti edukatoru koji svakodnevno daje sebe.

Kako pokazuje video objavljen na YouTubeu, Julio Castro je učitelj matematike u YULA Boys School u Los Angelesu, Kalifornija. Voli svoju obitelj, svoje učenike i podučavanje vidi kao više poziv nego posao.

U videu Julio svoje učenike naziva “svojom djecom” i želi im samo najbolje. Julio je vrlo posvećen svojim učenicima i njihovom uspjehu. Ali on ima problem, nema auto i ne može si ga priuštiti.

“Ustaje u 4:15 ujutro”, rekla je Daphna, majka jednog od Juliovih učenika. “Ide sa skuterom na autobus, sjedi u autobusu dva sata da stigne u grad, ide na istom skuteru da dođe do kampusa nekoliko kilometara. Radi za vrijeme ručka kako bi pomogao djeci, ostaje nakon škole kako bi pomogao djeci i na isti način putuje nazad.”

Julio dolazi kući tek u 9:30 navečer i tako živi svaki dan!

No, grupa učenika je prionula na posao.

Učenici su iznenadili učitelja novim automobilom

Učenici su tijekom ljetnih praznika organizirali različite događaje kako bi prikupili novac za kupnju automobila svom učitelju. Organizirali su košarkaški turnir, imali filmsku večer i zamolili tvrtke u svom području za financijsku pomoć.

Imali su u cilju prikupiti 10.000 dolara, a na kraju su prikupili više od 11.000 dolara!

Nakon što su osigurali novac, studenti su otišli u kupovinu automobila, ali im je malo nedostajalo sredstava za vozilo koje su smatrali “onim”. No, zahvaljujući velikodušnosti autosalona, ​​kupili su vozilo. Julio će dobiti svoje prijeko potrebno vozilo!

Sljedeći korak bilo je postavljanje razrađenog plana koji je uključivao školske upravitelje i policajca da iznenade Julija i njegovu obitelj novom vožnjom.

Dobio je i nekoliko dodatnih bonusa koji će promijeniti život Julija i njegove obitelji!

Kako lijep video o grupi ljubaznih i brižnih studenata koji su uvidjeli potrebu i djelovali!