Učenici se šokirali kad su saznali pravu istinu o svom profesoru matematike

Učenici su se šokirali kada su saznali pravu istinu o svom uvijek ozbiljnom i strogom profesoru matematike. 

Jim O’Connor strogi je vijetnamski veteran koji predaje matematiku u školi, a po njegovom ponašanju se odmah vidi da je riječ o nekadašnjem vojniku jer svoj posao shvaća vrlo ozbiljno i jako je discipliniran.

U školi nije bio jedan od omiljenih profesora. Njegovi učenici su otkrili da im nije bio pretjerano drag jer je uvijek ozbiljan, čak je i sam izjavio da škola ne treba biti zabavna. Ne dopušta nikakva glupiranja u učionici, a pokušaje prepisivanje strogo kažnjava.

Bili su itekako iznenađeni kad su saznali pravu istinu o profesoru

Međutim, ono što su njegovi učenici vidjeli u školi samo je dio Jima O’Connora. Bili su itekako iznenađeni kad su saznali pravu istinu o njemu.

Jednom prilikom su sasvim slučajno saznali da njihov profesor vrlo često volontira u lokalnoj bolnici. Prvi je na top listi darivatelja krvi, a u slobodno vrijeme brine o bolesnim bebama.

“Hladni profesor” zapravo je vrlo topla osoba koja svoje slobodno vrijeme posvećuje drugima

Jim uživa u druženju s bebama jer nema ni ženi ni djecu, kaže da mu je ovo puno bolje od samačkog života. Donirao je preko 250 litara krvi.

Njegova priča je završila u medijima, a njegovi učenici su bili jako iznenađeni i promijenili su mišljenje o starijem muškarcu za kojeg su bili uvjereni da je hladan, dosadan i prestrog.