Učiteljica je primijetila da s dječakom nešto nije u redu, spasila je život njegovoj obitelji

Dječakov otac je imao velike probleme s bubrezima i bilo je samo pitanje vremena kad će potpuno otkazati.

Biti učiteljica za djecu predškolske dobi puno je više od običnog posla. Kada je na poslu, Nancy Bleuer se mora staviti u ulogu zamjenske majke i osobe od koje djeca puno toga moraju naučiti.

Dio posla je prepoznati i probleme koji se pojavljuju kod neke djece, a ova žena iz SAD-a je to odlično napravila i pretvorila se u pravu junakinju.

Snimka zaslona

Učenik je postao dosta tih

Primijetila je da nešto nije u redu s 4-godišnjim dječakom Camdenom koji je u zadnje vrijeme bio dosta tih.

PROČITAJTE: 10 simptoma da vam bubrezi ne rade dobro

Vidjelo se da nije veseo i razigran kao uvijek. Nakon razgovora saznala je da njegov otac, Darreld Petersen, ima ozbiljne zdravstvene probleme koji su psihološki utjecali i na ostatak obitelji.

Snimka zaslona

Darreld je imao velike probleme s bubrezima i bilo je samo pitanje vremena kad će potpuno otkazati. Svima je bilo jasno da je životno ugrožen i da neće dugo izdržati ako ne dobije novi bubreg.

Učiteljica je bila savršeni kandidat za doniranje bubrega

Bila je to potresna životna priča, čak i za Nancy koja je na neki način već navikla na prepoznavanje i rješavanje problema. Odlučila je riješiti i ovaj. Otišla je na pregled te saznala da je savršen kandidat za doniranje bubrega.

PROČITAJTE: Bubrezi su filteri našeg organizma: Ovako ih možete očistiti od nagomilanih toksina!

Odmah je to javila bolesnom Darreldu koji nije mogao vjerovati kad je čuo da sinova učiteljica želi donirati svoj organ. Operacija je odlično prošla, a požrtvovna učiteljica je svom učeniku ponovno nabacila osmijeh na lice. Isti onaj koji je imao i prije, možda čak i ljepši, prenosi Lajk.