Učiteljica je operirala mozak, no to ju nije spriječilo da čini nešto divno

Učiteljica K.D. Meucci završila je prije nekoliko tjedana u bolnici na operaciji mozga, ali je odbila propustiti svoju rutinu u četvrtak navečer – čitanje priče za laku noć svojim učenicima.

K.D. Meucci je učiteljica 4. razreda koja jako voli svoje učenike. Nedavno je podvrgnuta operaciji mozga radi uklanjanja tumora.

Svakog četvrtka navečer učiteljica Meucci odlazi na Facebook Live kako bi svom razredu pročitala priču za laku noć. A kada je ova predana učiteljica bila u bolnici, nije dopustila da operacija mozga spriječi da radi ono što voli!

Učiteljica čita priču učenicima iz svog bolničkog kreveta

Dan nakon operacije, još u bolničkoj sobi s natečenim licem i zavojima na glavi, KD se ipak potrudila biti tu za svoje učenike!

“Ovo je knjiga koju sam vam htjela pročitati večeras”, govori učiteljica svojim učenicima iz bolničkog kreveta. “Ne znam jeste li čuli ili ne, ali ja sam u bolnici jer sam imala operaciju mozga.”

Učiteljica čita priču učenicima iz svog bolničkog kreveta
Snimka zaslona: YouTube/WTAE-TV Pittsburgh

Učiteljica Meucci bila je tako sretna što je vidjela svoje učenike dok su dolazili na internet kako bi je čuli kako im čita. “O moj Bože, nedostajete mi! Nedostajete mi, nedostajete mi, nedostajete mi. Tako je lijepo vidjeti vas. Tako mi je drago što ste mi se pridružili u našoj priči za laku noć večeras.”

Prije operacije osjećala se jako nervozno

Ali pomisao na čitanje svojim učenicima pomogla je ovoj učiteljici u bolnici da to prebrodi.

VIDI OVO: Učiteljica donirala bubreg dječaku (11) koji se borio protiv raka

“Pakiranje za bolnicu bilo je strašno. Vjerojatno najstrašniji trenutak u mom životu, misleći da se možda neću izvući iz ovoga”, kaže ona. “I pakiranje knjige dalo mi je nadu da ću izaći iz ovoga i da ću moći čitati svojim učenicima.”

Hvala Bogu, učiteljica se od tada oporavila i vratila se u učionicu, gdje je dobila najtopliju dobrodošlicu od svojih voljenih učenika.