Učiteljica pozvala svoje učenike s posebnim potrebama da joj uljepšaju vjenčanje

Ova učiteljica pozvala svoje učenike s posebnim potrebama da joj uljepšaju vjenčanje. Pogledajte kako je to izgledalo!

Kinsey French je učiteljica šestero djece s posebnim potrebama – toliko je vezana za njih da nije mogla zamisliti svoje vjenčanje bez njih.

Kada se udavala za svoju srednjoškolsku ljubav, Josha, njezini učenici (7-11) su imali posebne uloge: bacali su latice do oltara i nosili prstenje.

„Željela sam odrasti i udati se za mog princa na bijelom konju te sam htjela da svi moji voljeni budu prisutni“, rekla je 25-godišnja Kinsey.

Ta je kategorija uključivala njezine učenike.

French je učiteljica u školi u kojoj je upoznala svog supruga – Kršćanskoj akademiji u Rock Creeku. Tri godine je bila dio inkluzivnog programa za učenike s Downovim sindromom.

VIDI OVO: Učiteljica je pala na pod i snažno udarila glavom, učenik joj je spasio život

Josh ju je čak zaprosio na kampusu pred učenicima tako da je jasno da njezin posao i škola igraju jako važnu ulogu u životu ovog para.

„Kada sam rekla Joshu da želim da moji učenici budu dio vjenčanja, bio je oduševljen“, rekla je, „Puno razgovaramo o mojim učenicima te je rekao da su i njemu kao obitelj“.

Učenicima su pozivnice za vjenčanje podijeljene na završnoj školskoj priredbi.

Jedna majka je komentirala:

„Bilo je jako emocionalno kada je Kinsey pozvala Kate i druge učenike. Osjećala sam kao da Kinsey i učitelji gledaju našu djecu kao obitelj. Moja kćer Kate je, čini se, cijelom gradu rekla da ju je Kinsey pozvala na svoje vjenčanje“.

Kate kaže da je vjenčanje, po njoj, bilo pravi uspjeh:

„Bilo je lijepo gledati učiteljicu kako se udaje… ja sam mogla bacati cvijeće, a krumpir u sali je bio odličan“.

VIDI OVO: Učiteljica je htjela dati otkaz zbog problematičnog učenika, a onda se dogodilo neočekivano

Osim 6 učenika, malenoj su se ekipi pridružili nećak i nećakinja ovog divnog para. Sve su cure dobile poseban tretman prije vjenčanja, a kao dar su dobile torbice, narukvice i ogrlice.

Cijelo je vjenčanje odlično prošlo, rekla je Kinsey:

„Naravno, trenutak kojeg ću se uvijek sjećati jest kada su se vrata otvorila, a ja sam vidjela svog mladoženju. Uvijek ću se sjećati zabave poslije vjenčanja i svih mojih voljenih zajedno na jednom mjestu. Bilo je to predivno iskustvo.“

Što se djece tiče, njima je najdraže bilo plesanje i hrana.