NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričeUčiteljica rodila četvero djece u godinu dana: Prvobitni šok se pretvorio u...

Učiteljica rodila četvero djece u godinu dana: Prvobitni šok se pretvorio u blagoslov

Učiteljica iz Velike Britanije rodila je četvero djece u roku od godinu dana. Njezin i suprugov prvobitni šok se pretvorio u blagoslov.

Na ultrazvuku su mi najprije rekli da nosim blizance, što je samo po sebi bio šok, a kada su nastavili gledati vidjeli su da nosim još jednu bebu – započinje Jessica.

Jessica Pritchard (31) iz Sheffielda u Velikoj Britaniji rodila je drugu kćerkicu Miu u svibnju 2020. godine, a zatim je u travnju ove godine na svet donijela trojke – Ellu, Georga i Oliviu.

Kaže kako su ona i njezin muž Harry (34) ostali bez teksta kad su saznali da očekuju trojke, no nakon prvobitnog šoka to su shvatili kao blagoslov jer oboje vole djecu i živahan obiteljski život.

– U manje od 12 mjeseci dobili smo jednu bebu pa još tri. Vrijeme obroka je zabavno jer svi žele jesti u isto vrijeme. Osim što hranjenje traje duže, potrebno je promijeniti troje pelene umjesto jedne. Moram se samo organizirati i sve će biti u redu, a ja sam po prirodi dosta organizirana osoba – ispričala je Jessica.

U listopadu 2020. otkrila da je ponovno trudna. Zbog ograničenja vezanih za Covid, morala je ići na ultrazvuk sama, pa je Harry saznao za trojke tek nakon što je stigla kući.

Učiteljica rodila četvero djece 1
Foto: Daily Mail

Prvo su joj rekli da nosi blizance

– Na ultrazvuku su mi najprije rekli da nosim blizance, što je samo po sebi bio šok, no onda su nastavili gledati i rekli da su pronašli treću bebu. Ostala sam bez riječi, nisam mogla vjerovati – prisjetila se.

– Čekala sam dok ne dođem kući da ispričam Harryju. On je bio s djevojčicama pa mu nisam to željela objaviti pred njima, zbog mogućih komplikacija u trudnoći. Kad sam mu rekla vijest, i on je ostao bez teksta – dodala je.

– Mislim da mi nije vjerovao dok mu nisam pokazala sliku s ultrazvuka, bio je jako uzbuđen. Iako nam je to bio veliki šok, svaka trudnoća je blagoslov pa se smatramo vrlo blagoslovljenom – rekla je.

Trojke su na svijet došle u 31. tjednu, a zbog sigurnosti su provele sedam tjedana na odijelu za neonatalnu njegu prije nego što se otišle kući.

– Najstarija Molly uživa što je najstarija sestra i sve ih voli. Ona je tako dobra, cijelo vrijeme želi pomagati oko njih – kazala je ova majka, a prenosi Daily Mail.