Učiteljica je uočila da nešto nije u redu s djevojčicom, brzo je reagirala

Učiteljica je uočila da nešto nije u redu s 5-godišnjom djevojčicom. Shvatila je da se počela gušiti pa je brzo reagirala. Bogu hvala na njezinoj brzoj reakciji.     

Školska godina u jednoj osnovnoj školi u Indiani je imala vrlo stresan početak. Na treći dan škole se dogodilo nešto nezamislivo. 

Malena djevojčica Fallen Coleman počela se gušiti za vrijeme ručka. Na svu sreću, tu je bila njezina učiteljica, Chene Hunt, te je sve dobro završilo. 

Chene Hunt, nova učiteljica u toj školi, pazila je na svojih 26 učenika dok su oni ručali. Kada joj je pogled pao na 5-godišnju Fallen, učiteljica je odmah uočila da nešto nije u redu. 

Usne su joj poplavile

„Pogledala sam ju“, rekla je Chene, „Usne su joj poplavile te sam u tom trenu znala da se guši.“ 

Malena Fallen se jako dobro sjeća tog užasnog trenutka. 

„Bilo je teško disati“, rekla je djevojčica. 

To je sigurno bio jako strašan prizor. No, Chene nije paničarila niti je gubila vrijeme. Odmah je skočila u akciju te je spasila dan, a i život malene Fallen. 

„Počela mi je pomagati. Napravila mi je Heimlichov zahvat“, dodala je Fallen. 

Učiteljica je bila uspješna, a Fallen je prodisala. Nakon pregleda školske medicinske sestre bilo je jasno da je Fallen potresena, ali da je inače sasvim dobro. 

VIDI OVO: Učiteljica donirala bubreg dječaku (11) koji se borio protiv raka

Učiteljica je spasila život djevojčici

Roditelji djevojčice su bili iznimno zahvalni nakon što su čuli da je učiteljica spasila život njihove kćeri. Odlučili su doći u školu i zahvaliti joj. 

„Srce mi je stalo te sam se užasno prestrašio“, rekao je Fallenin otac, Dustin Coleman, nakon što je saznao što se dogodilo, „No osjetio sam olakšanje kada su mi rekli da je ipak sve u redu. Sva sreća pa su me odmah nazvali.“ 

Učiteljica je jako sretna što je uspjela pomoći svojoj učenici. 

Nema sumnje da je Chene tamo postavio sam Bog. Bio je to njezin treći dan na poslu učiteljice. Prije toga je provela 18 godina kao medicinski tehničar na odjelu hitne pomoći. Iskustvo s tog posla pomoglo joj je da spasi život djevojčice i da smireno i brzo reagira. 

„Bilo je strašno, ali mi je drago što me je moje iskustvo dobro poslužilo. A poslužilo je i nju“, rekla je herojska učiteljica. 

„Ta milošću ste spašeni po vjeri! I to ne po sebi! Božji je to dar! Ne po djelima, da se ne bi tko hvastao“ (Efežanima 2,8-9). 

NAJNOVIJE!