Udajte se za ovakvog muškarca
Foto: Pexels

Udajte se za ovakvog muškarca…

Ne, ne govorim vam da se udate za hibrida čovjeka i reptila, nego za čovjeka ispod te maske. Znate, onoga koji će staviti smiješnu masku kako bi zabavio svoju djecu… i suprugu.

Onoga koji se trudi za svoju obitelj te ponekad svoje potrebe ostavlja za kraj.

Onoga koji ide u 3 različite trgovine kako bi pronašao tu posebnu salatu za svoju trudnu ženu (ili za bebu).

Onoga koji se ne boji izraziti svoje mišljenje čak iako zna da se vi s time ne slažete, ali ujedno zna da je vaša ljubav dovoljno jaka da to podnese.

PROČITAJTE: Udajte se za nekoga tko vas voli TOČNO na ovaj način

Onoga koji će mijenjati pijesak vaše voljene mačke cijelo vrijeme dok ste trudni, a čak i poslije toga, jer zna da ste preumorni to sami raditi. Onoga koji će vas izmasirati nakon što ste imali težak dan na poslu ili kod kuće s djecom.

Onoga kojeg možete uočiti preko cijele sobe pune ljudi i odmah znati što misli. Onoga koji će vas držati za ruku nakon što saznate da je srce vaše bebe prestalo kucati.

Onoga koji vas potiče da budete najbolja verzija sebe te je zahvalan kada vi isto činite za njega. Onog muškarca koji je najprije vaš najbolji prijatelj. Kojeg volite gledati kako se igra s vašom djecom jer osjećate da bi vam srce moglo eksplodirati od radosti koju osjećate.

Onog muškarca, ma znate na koga mislim, možda ste već u braku s njim… ako ne, čekajte ga. On postoji. Obećavam vam.

Autorica: Britt Leboeuf; Prijevod: Ida U.; Izvor: Faithit.com