Udovac sa sedmero djece se rasplakao kada mu je stranac uručio božićni poklon

Udovac, koji je nedavno ostao bez supruge, za svojih sedmero djece sada mora sam brinuti. Rasplakao se kada mu je stranac uručio božićni poklon.

Priča Dakote i Ream Nelson je bila burna priča velike ljubavi, velike obitelji i veze snažnije nego su ikada misli od treba kada su rekli „da“ prije gotovo 20 godina. Bili su nerazdvojni, a njihovo sedmero djece je sretno što su imali takav divan primjer prave ljubavi.

Na žalost, obitelj Nelson se suočila s užasnom tragedijom kada se Ream odjednom razboljela. Sada, nakon njezine smrti, Dakota i njegova djeca pokušavaju otkriti kako izgleda njihova „normala“. Na svu sreću, anonimni stranac je bio tu da im olakša to teško putovanje.

Snimka zaslona: YouTube

Tragedija je počela kada je Dakota pronašao svoju suprugu na podu u garaži. Bila je u nesvijesti, nije disala, a koža joj je bila svijetlo plava. Dakota je viknuo jednom od svoje djece da nazovu hitnu.

Dakota je podijelio priču o običnom danu koji se pretvorio u noćnu moru:

„Radili smo u garaži i zafrkavali se, nakratko sam otišao, a kada sam se vratio ona je doslovno ležala na zemlji.“

Ream je prevezena u bolnicu gdje su liječnici procijenili da je bila bez kisika gotovo 20 minuta. Pokušali su učiniti sve što su mogli kako bi majka i supruga bila što bolje zbrinuta – no, tri mjeseca nakon što je završila u bolnici, Ream je preminula.

VIDI OVO: Čestitke za Božić: Najljepše božićne čestitke i poruke na jednom mjestu

Dakota je otkrio da ga i dalje jako muči sjećanje na taj grozan dan.

„Teško je točno opisati riječima kako sam se osjećao kada sam našao moju prelijepu suprugu, ženu u koju sam se zaljubio i s kojom sam se neopisivo zbližio u 17 godina braka, kako leži na podu otvorenih očiju i u nesvijesti. Iznad nje je stajalo naše trogodišnje dijete. Užasno mi je pomisliti da su i djeca bila svjedoci toga.“

Sada je, bez svoje dugogodišnje supruge, Dakota sam odgovoran za sedmero djece. Na svu sreću, anđeo čuvar ih je pazio tijekom tih teških trenutaka.

Snimka zaslona: YouTube

Voditelj dnevnih vijesti, Nate Eaton, je prišao Dakoti nakon dogovora sa strancem koji je imao poseban plan. Taj je stranac čuo za Reaminu smrt te je znao da mora učiniti nešto za njega i djecu. Tako je stranac zamolio Natea da Dakoti preda poseban dar.

„Stranac im je dao 1.000 dolara u poklon bonovima, 1.000 dolara za trošenje u određenoj prodavaonici i još dodatnih 8.000 dolara u gotovini.“

Dakota nije mogao vjerovati kada su Nate i njegov tim objasnili što tamo rade. Život udovca je teži nego je ikada zamišljao, ali je taj neopisivo velik dar bio dovoljan da im da priliku da tuguju za Ream bez financijskih posljedica.

U tome je cijela bit Božića.

NAJNOVIJE!