NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričeUmirući otac snimio video poruku za svoju kćer: "Bog će biti njezin...

Umirući otac snimio video poruku za svoju kćer: “Bog će biti njezin otac kada umrem”

Nick Magnotti podlegao je raku slijepog crijeva nakon dvije godine hrabra hrvanja s bolešću. Prije smrti, otac je snimio video poruku za svoju kćer.

Prije 9 godina ostavio je iza sebe suprugu Alyssu i devetomjesečnu kćer Austyn. Njegov ovozemaljski put vjere završio je 7. siječnja 2014. godine.

Prije nego što je umro, pobrinuo se je da njegova kći jednom dozna kakav je bio njezin otac

Tri mjeseca prije smrti Nick je snimio video u kojem govori o svojoj vjeri u Boga i ljubavi prema kćeri.

“Odnos kakav sam imao s Bogom i koliko sam ga poznavao. Htio bih da svatko može iskusiti to što sam ja doživio. Osjećam se tako blagoslovljeno”, kaže Nick u svojem videu. “Osjećam se sretan što i po iskustvu patnje mogu utjecati na živote drugih, što u ime Božje mogu pomoći drugima.”

U svojem videu, koji je pregledan više od milijun puta, svjedoči o svojoj vjeri u Boga i izražava zahvalnost za sve što mu je Bog dao. Pogledajte u nastavku njegovu moćnu poruku.

“Ne bojim se smrti”

“Može se reći da se kršćanin ne boji smrti zato jer zna da ide na bolje mjesto. Ali ljudski je bojati se. No ja znam zašto se ne bojim. To je zato što sam od Boga primio taj mir i blagoslov.”

Nick govori i o tome kako mu je bilo teško kad je primio vijest da ima rak prije nekoliko godina.

“Alyssa i ja sjeli smo na kauč i plakali. A onda smo odlučili da ćemo se uhvatiti ukoštac s tim čudovištem i zgrabiti ga za vrat.”

Međutim rak se je ubrzo počeo agresivno širiti i Nick je odlučio prestati s terapijom i živjeti svaki preostali dan u punini. Na to je bio posebno potaknut željom da provede što više vremena sa svojom kćeri. U videu objašnjava po čemu se nada da će ga ona pamtiti kad ga više ne bude.

“Ona je moje malo klupko sreće i ja ju toliko volim. Drugi je razlog zašto snimam ovaj video taj što joj želim reći da je njezin tata volio Gospodina i da je želio pomoći ljudima”, pripovijeda Nick. Znajući da mu je preostalo vrlo malo vremena, Nick Magnotti uživao je u malim životnim stvarima.

“Svaki dan živim sa zahvalnošću za taj dan. Ne brinem se za ono što će donijeti sutra. Osjećam se blagoslovljeno jer živim san svakog čovjeka – svaki dan provodim s ljudima koje volim.”

Ovaj Božji sluga već dugo godina uživa prisnost s Gospodinom u Njegovom kraljevstvu. Raduje nas da ćemo ga upoznati jednoga dana.

Pretplati se
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare