Upoznajte najveću obitelj u Velikoj Britaniji: Imaju 22 vlastite djece

Obitelj Radford službeno je najveća obitelj u Velikoj Britaniji. Majka Sue i otac Noel imaju 22 vlastite djece.

Osim vlastite djece, Sue i Noel već imaju 11 unučadi, a Sue je ove godine rodila svoje 22. dijete. Dječak se zove Chester Blue i pridružio se dosad najmlađoj djevojčici Heidi, koja ima dvije godine.

Rano su stupili u brak

Sue i Noel upoznali su se 1988. kada je Sue imala 13, a Noel 18 godina. Ona je ostala trudna i s 14 je već rodila prvo dijete, sina Christophera. Četiri godine kasnije su se vjenčali. Svoju veliku obitelj podižu već 32 godine.

Zanimljivo, nikada nisu imali blizance ili trojke, što je čest slučaj kod parova koji imaju puno djece. Majka je nedavno rekla da više neće imati djece i da je dječak Chester njezina posljednja beba. Sue je aktivna u humanitarnim projektima te je odlučila svu odjeću za novorođenčad podijeliti obiteljima u potrebi, piše Aleteia.

Rano su stupili u brak
Snimka zaslona: Facebook/The Radford family

Majstori mesnih pita i zvijezde društvenih mreža

Supružnici Radford vode obiteljski posao u Lancashireu – pekaru pod nazivom Radford’s Pie Company. Nude engleski specijalitet, mesne pite prekrivene hrskavom koricom tijesta, koje Englezi jako vole. Svoju djecu uključuju u obiteljski posao, koji će preuzeti njihova 26-godišnja kći Chloe.

PROČITAJTE: Majka i kćer trudne u isto vrijeme: Ona čeka sedamnaesto, a kćer drugo dijete!

Radfordovi su zvijezde jedne lokalne televizije (snimaju reality show pod nazivom “22 Kids and Counting”) i iznimno su aktivni na Facebooku, YouTubeu i Instagramu, gdje imaju veliki broj pratitelja iz cijelog svijeta. Tu redovito objavljuju priče iz života svoje obitelji.