NaslovnicaDuhovnostJesu li uragani dio proročanstva o pomrčini Sunca?

Jesu li uragani dio proročanstva o pomrčini Sunca?

Nedavna potpuna pomrčina Sunca, nazvana Velika Američka Pomrčina, mnoge je navela da počnu nagađati o budućnosti. Sada, nakon što su dva velika uragana pristigla ubrzo nakon pomrčine, neki počinju vjerovati da ti događaji imaju duhovno značenje.

Mark Blitz, osnivač El Shaddai Ministries, izjavio je o pomrčini koja se zbila 21. kolovoza: „Iz biblijske perspektive, pomrčina Sunca je znak od Boga. Kada se dogodi potpuna pomrčina Sunca, to je upozorenje određenom narodu ili narodima, ovisno o tome gdje je pomrčina vidljiva… Upozorava li nas Bog da bismo se trebali pokajati ili će udijeliti svoj sud Americi? Razdoblje za to ne bi moglo biti bolje!“

Velika Američka Pomrčina označila je prvu pojavu pomrčine, u zadnjih 99 godina, koja se protegnula od jedne do druge obale Amerike, izjavljuje Charisma News.

Samo četiri dana kasnije, uragan Harvey uništio je dio Texasa. Za petama mu je bio uragan Irma koji je harao Karibima i SAD-om, ostavljajući iza sebe put uništenja.

Zanimljivo je da je put pomrčine Sunca prešao preko tri olujna sustava, od kojih je jedan bio i uragan Harvey. Vremenska povezanost ovih događaja mnoge je navela da se zapitaju postoji li kakvo dublje, duhovno značenje.

Meteorolozi su također izjavili da „su izgledi da se spoje takva dva sustava vrlo niski“, a mi smo ipak suočeni s dva velika uragana.