Utrčala je u zapaljenu kući da spasi svoju djecu, a sada treba pomoć

Jedna hrabra majka utrčala je u zapaljenu kuću da spasi svoje četvero djece. Ona je pravi heroj! 

U Michiganu je nedavno samohrana majka četvero djece riskirala svoj život da spasi svoju djecu. Tijekom požara u kući Mikala Vish utrčala je u zapaljenu kuću da spasi svoju djecu od 12, 6, 4 godine i 9 mjeseci. 

„Ponekad nas ljudi nazivaju herojima“, rekao je vatrogasac Derek Klink, „U ovom slučaju nema šanse da smo mi heroji. Mikala zaslužuje svaku pohvalu.“

Ujedno je dodao da su njezina djela bila djela pravog heroja i da nikada nije vidio nešto takvo. 

Zadobila je opekline trećeg stupnja

Ona je zaista prava i hrabra majka! Nakon što je utrčala u vatru, Mikala je zadobila opekline trećeg stupnja na 60% svog tijela. Njezin 6-godišnji sin također ima opekline na rukama, stopalima i leđima. 

Mikalino hrabro djelo potaknulo je zajednicu da otvore GoFundMe stranicu za prikupljanje novca za obitelj. Jedna majka, Brynna, koja ima djecu slične dobi kao i Mikala, napisala je: 

„Nikada ih nisam upoznala, ali nakon što sam dobila odobrenje od Mikaline majke, znali smo da želimo pomoći kako god možemo. U suradnji s Chelsea Fire Authority Local 1889 nastojimo ih što više podržati. Molimo vas da pomognete Miakli i njezinoj djeci dok se oporavlja od ozljeda koje je zadobila u požaru.“ 

Trenutno je skupljeno preko 75 000 dolara od ciljanih 100 000. Bogu hvala! Neka Mikala i njezina djeca osjete ljubav i podršku tijekom svog oporavaka. 

NAJNOVIJE!