Uvečer je otišla trčati u park, od tada joj život više nije isti

Mlada Britanka Cait Smith je uvečer otišla trčati u Castle Park u Colchesteru kada je zadobila ozbiljne tjelesne ozljede.

Naime, napala su je tri muškarca s leđa te su je pretukli.

Kao rezultat napada zadobila je velike modrice na rukama, ogrebotine i modrice na licu, glava joj je bila slomljena, a oko natečeno.

Cait je podijelila detalje ovog incidenta na Facebooku, upozorivši druge na oprez.

– Zastrašujuće je da mladi poput mene moraju živjeti u strahu od neočekivanih napada. Ono što želim je da drugi ljudi, ne samo žene, već i muškarci, ne prolaze kroz ono što sam prošla – rekla je Kate Smith, rekavši da će umjesto šuma i parkova u budućnosti preferirati prometnija područja za trčanje.

Na tom mjestu redovno trči

Napad se dogodio navečer, oko 22 sata, a ona tvrdi da na tom mjestu trči nekoliko puta tjedno te da nikada prije nije imala problema slične vrste, piše Daily Mail.

– Prestala sam sam trčati na trenutak da se odmorim i promijenim glazbu koju sam slušala. Dok sam gledala u telefon, osjetila sam kako me hvataju s leđa, a zatim me krvavo udaraju. Kad su me oborili na zemlju, jedan je muškarac sjedio na meni, dok mi je drugi držao glavu prikovanu za tlo – izjavila je.

Napadači nisu očekivala da će im se oduprijeti

Problem je bio u tome što na tom mjestu nije bilo ljudi, ali napadači nisu očekivali da će se ipak oduprijeti.

– Imam sreća što sam žilava i mogu se oduprijeti. Mislim da nisu očekivali da ću im uzvratiti. Nekako sam se otrgla od njih i otrčala kući, budući da živim u blizini parka. Da je umjesto mene neka druga labilnija i ranjivija osoba, možda ne bi imala sreće kao ja – zaključila je Cait.

Policija područja Essexa potvrdila je da je istraga ovog napada u tijeku i navode da se takve stvari uopće ne bi trebale događati.