UŽAS U VELIKOJ BRITANIJI: Svećenica u crkvi krsti transrodne osobe!

Svećenica je prva osoba u ljudskoj povijesti koja je počela krstiti transrodne osobe u Velikoj Britaniji. Tvrdi da bi tim činom potlačeni bili srdačno dočekani u Božju obitelj, u skladu sa njihovim novoodabranim rodnim identitetom, piše portal Now The End Begins.

“A vi, ljubljeni, sjetite se riječi što ih prorekoše apostoli Gospodina našega Isusa Krista. Oni vam govorahu: »U posljednje će vrijeme biti podrugljivaca koji će se povoditi za bezbožnim požudama svojim. To su sijači razdora, sjetilnici koji nemaju Duha.” (Juda 1, 17-19)

U redu, gdje početi? Prije svega, unitarijanska crkva nije kršćanska crkva bez obzira koliko kršćanskih simbola i izraza je usvojila. Nova Kapela (Unitarijanska i Slobodna kršćanska) u Velikom Manchesteru jednoglasno je usvojila novi prijedlog na svojoj skupštini prošlog tjedna, utirući put za održavanje ceremonije u bliskoj budućnosti. ‘Obožavani vođa “Jean Clements, rekla je da je došla na ideju nakon susreta i vjenčavanja gay para s malim djetetom – biološkog dječaka koga su obilježili kao transrodnog i za koga su odlučili da je zapravo djevojčica. Gospođa Clements je rekla da će mlada kći istospolnog para koga je vjenčala, vjerojatno biti njezino prva transrodna osoba koju će krstiti.

Vidite li što se dogodilo tamo? Sada imamo “bračne” gay parove koji se vjenčavaju uz pomoć odmetnulih, poganskih “svećenika”, i odlučuju da je ovaj bespomoćni, lijepi mali dječak “u stvari djevojka” i posvećuju svoje živote uništenju njegovog,  tako što će ga podizati kao djevojčicu. Ovo je pravi cilj LGBT pokreta, a ne da se “proslave razlike”, već da se unište prirodni temelji roda i Bogom zaređeni heteroseksualni brak. Plan LGBT-a nije ništa više i ništa manje od sotonskog napada na sve što Bog naziva svetim, čistim i ispravnim.

Gđa Clements je rekla da smatra svoju crkvu “modernom”, a “svi” su podržali ideju.

“Smatram da smo moderna crkva za moderno društvo. Unitarijanski pokret se zalaže za slobodu, razum i toleranciju. U Novoj Kapeli, idemo ka napretku i ponosni smo na našu zajednicu koja sve prima”.

U Bibliji ne vidimo da Bog poziva na uključivanje i na različitost. Vidimo da nas Bog poziva na ravan i uski put, da obuzdamo sebe i živimo za Njega u skladu s biblijskim načelima. Biblija osuđuje sve što LGBT pokret predstavlja, a jednog dana sve će to dovesti na sud.

Molite se za ovog slatkog dječaka koji će sada biti odgajan u ovom otkačenom okolišu kao djevojka, da se ne okrene drogama ili samoubojstvu u nastojanju da izbriše sve to smeće iz glave dok bude bivao stariji.

“I reče svojim učenicima: »Nije moguće da ne dođu sablazni, no jao onome po kom dolaze; je li s mlinskim kamenom o vratu strovaljen u more, korisnije mu je nego da sablazni jednoga od ovih malenih.” (Luka 17, 1-2)

NAJNOVIJE!