Naslovnica Život 4 znaka da veza nije od Boga

4 znaka da veza nije od Boga

Ovo su znakovi da neka osoba nije ona koju vam je Bog namijenio, i da biste možda trebali razmisliti da prekinete odnos dok ne bude prekasno.

Odnos prema roditeljima bez poštovanja

Bilo koja osoba koja se prema svojem ocu ili majci odnosi bez poštovanja, koja s njima razgovara oštro ili lošim jezikom znači i veliki znak za uzbunu. Ako se neki muškarac prema svojoj majci ponaša loše, govori joj loše stvari ili pokušava dominirati njome tada toj osobi nije mjesto u braku. Isto vrijedi i za žene a to uključuje ne samo majke nego i očeve.

Prva zapovijed od Boga tiče se odnosa među ljudima (5. zapovijed)… prva horizontalna znači da trebamo poštovati svoje roditelje. Ako neka osoba krši ovu zapovijed, tada će sigurno kršiti i ostale, a zamislite, ako stupite u brak s takvom osobom, kako će se ponašati prema vama!

Djeca i ljubimci

Djeca i ljubimci su među najranjivijim u našem društvu, stoga promotrite kako se netko s kim ste u vezi odnosi prema djeci, ili prema svojim i tuđim ljubimcima. Ako je ta osoba potencijalni otac ili majka vaše djece, pokušajte pronaći prilike u kojima će ta osoba biti s djecom u parku, u zoološkom, ili bilo kojem mjestu s djecom. Promotrite kako se s njima obnaša, kako reagiraju s njima ili kako razgovaraju o djeci i s djecom. Odnose li se s njima s poštovanjem?

Nije bitno ako su to djeca, ona zaslužuju jednako poštovanja i dostojanstva. Ako netko ne voli djecu ili ljubimce, to je znak za uzbunu ako s tom osobom razmišljate o vezi.

Problem s ovisnostima

Ako netko voli više popiti, to je veliki znak za upozorenje zato što će možda piti i voziti, i tako vas dovesti u opasnu situaciju. Zamislite kako se vozite s nekim tko je pio? Ima li osoba s kojom ste u vezi, ili planirate vezu, velike količine alkohola u kući? Moraju li popiti baš svakoga dana? Osjetite li na njima često alkohol, čak i ako ih niste vidjeli da piju?

Jeste li ih ikada vidjeli pijane? Piju li, makar malo, i voze? Ovo se isto može odnositi na supstance poput marihuane ili kakve druge droge. Ako netko ne može provesti dan bez alkohola ili kakve droge, tada s tom osobom svakako ne biste trebali stupati u vezu.

Pozitivno negativni

Ovo možda zvuči paradoksalno, no ako je netko u potpunosti pozitivan ili u potpunosti negativan oko života, posla, ljudi i slično, mogli bi vas povući dolje za sobom. Ako su prije ili u braku i o svom bivšem govore negativno, ili o njihovim roditeljima ili prijateljima, onda to sigurno nije dobar znak.

Zaključak

Ako imalo razmišljate o vezi, promislite i o ovim znakovima za uzbunu. Isto tako, ako se osoba želi useliti s vama prije braka, tada je to isto velik znak za uzbunu. Ako sada ne vjeruju u seksualnu čistoću, zašto mislite da će u braku biti vjerni partneri? Savjetovanje prije braka je preporučeno i potencijalno je opasno ponašati se poput nevjernika. Nadam se da će ova 4 znaka za uzbunu u vezama pomoći vama, ili nekome koga znate.

Autor: Jack Wellman; Prijevod: Mislav U.; Izvor: Faithinthenews.com

NAJNOVIJI ČLANCI